• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte endol ve biteral kullananlar

Gulsahh16

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mart 2025
1
0
1
25
Arkadaşlar merhaba. 25 haftalık hamileyim. Geçen gece idrar yaptıktan sonra peçeteye sildiğimde çok az bir kanama geldi ve acile gittik. 2 türlüde muayenene ettiler bir problem yoktu. Tedbir amaçlı progestan verdiler. Kendi doktoruma sormadan kullanmadım. Sordum ağız yoluyla kullan dedi. Bugün de doktoruma gittim muayene etti ve karnımın normalden daha sert olduğunu bebeğin ayaklarının alt tarafta kafasının yukarıda olduğunu ve plasentanın bi tık aşağıda olduğunu söyledi yürüyüşü vs yasakladı evde dinleniceksin dedi. Çok fazla kasık ve bel ağrım oluyor ve bazı günler yeşil ve sarı akıntım olduğunu söyledim. Bebeğin pozisyonunun düzelmesi ve kasık ağrılarım için endol 25 mg verdi günde 1 kez kullanıcam akıntım içinde biteral 500 mg verdi onuda günde 1 kez kullanıcam ve bitince bırakıcam. Ve endolün bebeğin pozisyonunu değiştirip baskı yapmıcağını ve karnımın sertliğinin gidiceğini söyledi ekstra hafif kanamanında bebek alta baskı yapabiliceği için olucağını söyledi. Aranızda benimle aynı problemi yaşayıp bu ilaçları kullanan var mı ?

Back