Hamilelikte ekşi tatlı yemek

incicinar16

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2018
137
56
34
Kızlar hamilelikte ekşi yiyip kızı ya da tatlı yiyip oğlu olan var mı genelde tatlı yiyenlerin kızı oluyo diye biliyorum sizce bu ne kadar doğru yazarsanız sevinirim bende hamileyim kızım olsun istiyorum ama eksi tuzlu seyler yiyom mide bulantım hiç yok acaba oğlum mu olcak bide rüyamda çok iştahlı tatlı yiyodum simdi ise tatlı yiyesim yok cin takvimine de baktım oğlan cıktı kafam çok karısık ya

Allah öncelikle sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.
Yanlız bu olayin kız erkekle hiçbir ilgisi yok.
Ye ekşiyi doğur ayşeyi, ye tatlıyı doğur hakkiyi dedikleri cin takvimi gibi birsey.
2 arkadaşım eksi yedi oglu oldu, bende hicbir tatlı ekşi isteği yok kızım olacak Allahin izni ile insallah.

Canım ben hamilelikten önce ekşi delisiydim 1 kilo turşuyu oturur yerdim limonu tuzlayıp yerdim hatta babannem kısır kalırsın bak derdi 😂 hamile kaldım o çok sevdiğim turşudan tiksindim ama limonu halen yiyorum tatlıya aşırı bağlandım evde çikolata olmayınca kaşık kaşık ekmeğe surulen cikolatadam yedim ki normalde hic sevmem ve ozellikle meyve cok yedim aşırı derecede yani annem derdi kizim onun aslı yok vucut neye ihyiyac duyarsa canin onu ister diye cidden oyle bana bakarsan ben ekside yedim tatlida mesela yok erkekte kaşlar sararirmis benim kizim olacak nasipse kaşlarım sapsarı kaldı çilim falanda çikmadı toplasan hamileligimde 3 kez anca kustum yani herkesin bunyesine gore degisiyo bana hep erkek dediler yedigime ictigime bakip ama kizim olacak insallah ama en onemlisi hayirli evlat olmasi belki kiz bebek istiyorsundur benim gibi sana tavsiyem cinsiyetini ogrenmeye giderken dua et hayirlisini iste Rabbimden 😊 Sag salim kucagina alirsin insallah bebisini 😊

X