• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelikte duygu değişimleri ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gunesss48

Bin Şükür 🙏🏻 Hoş geldin Ömrüme 🥲❤️🧿🧿
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2021
578
238
33
Hamilelikte duygu değişimleri ne zaman başlar ? Kızlar sizde ne zaman başladı neler yaşadınız. Gebelik şüphem var test yapmaya korkuyorum. Bikaç günden beri her şeye aşırı sinirleniyorum sürekli ağlamak geliyor içimden:((( ve bu aralar canım acayip tatlı çikolatalı bişeyler istiyor. 10 gündür diyetteyim ondan olabilir mi sizce

Hamilelikte duygu değişimleri ne zaman başlar ? Kızlar sizde ne zaman başladı neler yaşadınız. Gebelik şüphem var test yapmaya korkuyorum. Bikaç günden beri her şeye aşırı sinirleniyorum sürekli ağlamak geliyor içimden:KK43:(( ve bu aralar canım acayip tatlı çikolatalı bişeyler istiyor. 10 gündür diyetteyim ondan olabilir mi sizce
Benim hiç bir duygu değişimim olmamdi.. bende azcık sinirlensem ağlasam kendime aaa acaba hamilemiyim diyodum. Ama sonuç negatif.
Hamile kaldiktann ve öğrendikten sonra midem bulantı başımda döndü. Diyette olduğun için çikolata istemen normal. Adetine ne kadar var

Benim hiç bir duygu değişimim olmamdi.. bende azcık sinirlensem ağlasam kendime aaa acaba hamilemiyim diyodum. Ama sonuç negatif.
Hamile kaldiktann ve öğrendikten sonra midem bulantı başımda döndü. Diyette olduğun için çikolata istemen normal. Adetine ne kadar var
2 gün geçti

Hamilelikte duygu değişimleri ne zaman başlar ? Kızlar sizde ne zaman başladı neler yaşadınız. Gebelik şüphem var test yapmaya korkuyorum. Bikaç günden beri her şeye aşırı sinirleniyorum sürekli ağlamak geliyor içimden:KK43:(( ve bu aralar canım acayip tatlı çikolatalı bişeyler istiyor. 10 gündür diyetteyim ondan olabilir mi sizce
Regl öncesi döneminde yaşanan şeylerden bunlar. Bazı aylar olmazken bazı aylar çok yoğun olabiliyor. Benim de bu ay bu şekilde oldu mesela.
İnşallah en hayırlı zamanda gebelik olur sizin ve tüm isteyenler için.

Belirtin varsa bi erken gebelik testi yapmanı öneririm ama taBiki cook kendini kaptırma. Insallah hamile çıkarsın o çift çizgiyi görürsün bizde burda hayirli haberlerini alırız
Amin inşallah 🙏🏻 çok teşekkür ederim. Biraz daha geçsin testi öyle yapıcam

Regl öncesi döneminde yaşanan şeylerden bunlar. Bazı aylar olmazken bazı aylar çok yoğun olabiliyor. Benim de bu ay bu şekilde oldu mesela.
İnşallah en hayırlı zamanda gebelik olur sizin ve tüm isteyenler için.
İnşallah benimki gebeliktendir 🙏🏻 Teşekkür ederim güzel duan İçin ☺️

Back