Hamılelıkte dr un muayne etmeden hemen sezeryan demesı

Bu doktor ya parayı çok seiyor yada saçmaladığının farkında değil annelerimiz bizi nasıl doğurmuş doğada olan neyse sağlı olan neyse onu yapmalıyız bence bir an önce doktorunu değiştir canım

Bunca sene sezeryan douımmu varmış, onu geçtim ne doktor nede ultrasonmu varmış herkes evde ebelere doğum yapıyormuş gayette sağlıklı bebekler ve anneler var geçmişimizde , Gerçekten günümüzde doktorların bazıları kolayın ve paranın peşinde biz anne adaylarınıda yavaştan yavaştan sezeryana alıştırıyorlar.Ben bir problem olmadığı müddetçe normal doğumu düşünüyorum.

Hala bır dr bulamadım çok kötu bır şey devlet hastanesınde ıyı bır dr var ama 3 er tane hasta alıyıo

merhaba bende ayın 13 pazartesi günü pozitifi aldım tüp bebek yöntemiyle ilk denemede tuttu uzun zamandır gittiğim bir kadın doğumcu var ilaç yazdırmaya gitmiştim gitmişken birde ultrasona girelim keseye bakalım dedik keseyi gördük tüp bebek yaptığımı öğrenince hemen kaça mal oldu falan gibi sorular sordu daha sonra sana normal doğum değil sezeryan yapalım tüp bebek olanlarda doğum esnasında çocuk çatıda sıkışıp nefessiz kalıyormuş kalbi duruyormuş hiç riske girmeyelim dedi düşünün daha kalp atışını duymadık bebeğin hemen sezeryan dedi beni korkuttu bir daha ona gitmeyi düşünmüyorum açıkçası...

Son düzenleme:
Işte benım için bu yaştan sonra kaç çocuk doğurcaksın kı de normal sıotıyosun dedı . Başka bır arkadaşaı kısa boylusun demış normal olmaz demıiş . Başka bır hamıleye de (19-20 yaşında) bebek buyuk normal olmaz dedı anlamış değilim bunun bır standardı mı var çözemıyorum anne olmak için 18-19 yaşında 170 boyunda zayıf mı olmak gereklı yada bence bahanesı bolll

bende anlamış değilim şimdi kara kara düşünüyorum kime gitsem diye hem yakınımda olsun hemde normal doğum taraftarı olsun istiyorum ama kimi duysam sezeryan için bahaneler arıyor bu gidişle evde doğurucam galiba

ben 25. haftadayım ama çocuk tersmış :(

Back