Hamılelıkte dr un muayne etmeden hemen sezeryan demesı

afatmas

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
543
Puanlar
658
Merhabalar benım dr un lugatında normal doğum dıye bır şey yok sanırım normal doğum olur mu dıye sorduumda bana vermış olduğu cevap şu yaşın kaç 33 bu yaştan sonra 5 çocuk mu yapaccaksın kı normal istıyorun benım cevabım ise ben eğer vucudum elverırse normal istıyorum dr ise bız normalı tavsıye etmıyoruz.
Ben mı çok pınpırıklıyım yoksa gerçekten anormallık var mı şaşırdım kaldım :49:

İşine,kolayına öylesi geliyor olsa gerek ya da parayı seviyor :)

normal doğumu tavsiye etmeyen ilk insan olarak rekor kitabına girmeyi hak etmiş. çok şaşırtıcı hayret verici kesinlikle hemen drunu değiştirmelisin sağlığında bi sorun yoksa şartlar uygunsa drunda olsa karışamaz hasta haklarından haberi yok sanırım senin yerinde olsam yetkilşi yerlere şikayet ederdim böyle insanlar bizi et parçası olarak görüyo gibi geliyo bana. biz et , onlarda kasap

özel bir hastane ve en kısa zamanda devlet hastanesıne yenıden muayne olmayı duşunuyorum hamılelığım 17+5 şu an ama benım sorduğum zaman 15 haftalık hamıleydım

Merhabalar benım dr un lugatında normal doğum dıye bır şey yok sanırım normal doğum olur mu dıye sorduumda bana vermış olduğu cevap şu yaşın kaç 33 bu yaştan sonra 5 çocuk mu yapaccaksın kı normal istıyorun benım cevabım ise ben eğer vucudum elverırse normal istıyorum dr ise bız normalı tavsıye etmıyoruz.
Ben mı çok pınpırıklıyım yoksa gerçekten anormallık var mı şaşırdım kaldım :49:
selam ben 13+5 deyım doktoruma sordum canım .. ınsallah son haftalarda normal doguma el verır de normal dogum yaparsın dedii. eger basurun yoksa ve rahımın el verıslıyse normal yap ben normal yapacagım .. normal dogumda 3 saat sonra ayaga kalkıyosun hemen sut gelıyor gogsunden . ne dikiş ne bişey . drun da bıraz bıçak parası hastalıgı varsa bılemem cnm..

selam ben 13+5 deyım doktoruma sordum canım .. ınsallah son haftalarda normal doguma el verır de normal dogum yaparsın dedii. eger basurun yoksa ve rahımın el verıslıyse normal yap ben normal yapacagım .. normal dogumda 3 saat sonra ayaga kalkıyosun hemen sut gelıyor gogsunden . ne dikiş ne bişey . drun da bıraz bıçak parası hastalıgı varsa bılemem cnm..

basurum var ama öenmlı değil zaten amelıyat olmak için doğumdan snrayı beklıyorum basurum olsada normal istıyorum ama çaytım izin vermezse yada başka sağlık sorunu olursa anlarım da bakalım02/02 de tetenoz aşısı için sağlık ocağına g,deceğim o zaman devlet hastanesıne başvurcağım benınmde tek istediğim normal ve sağlıklı bır doğum yapmak

bu ıstegınde gayet normal zaten ... ne dıyeyım hayırlısı olsunn

bi kadın doğum doktoru tanıyorum.o da normal doğum için diyor ki:''tam bir vahşet.''tahmin edeceğiniz üzre çok paracı bi doktor.bence başka doktorların da fikrini alın.normal doğum imkanınız varsa normal yapın.neden ameliyat olasınız ki?

bi kadın doğum doktoru tanıyorum.o da normal doğum için diyor ki:''tam bir vahşet.''tahmin edeceğiniz üzre çok paracı bi doktor.bence başka doktorların da fikrini alın.normal doğum imkanınız varsa normal yapın.neden ameliyat olasınız ki?

bende onu anlamadım zaten

normal doğum için problem çıkacağı sanırım 8. ay da bellı oluyo dıye bılıyorum . ama başka dra da danışacağım ama sureklı dr dr gezmek de istemıyorum ama başka dr da sormadan edemıycem önyargım oluştu elımde olmadan ama duyduğum kadarıyla benım dr sezeryancı dr muş herkese sezeryan yaptırıyor muş

ben internetten hem normal doğum hem sezeryan doğumları izledim kaç kere
kesinlikle sezeryan yaptırmam ciddi bir ameliyat,ayrıca karın bölgesinde çok deformasyon yapıyor
göbek inmiyor,kabızlık gaz problemi geçmiyor.eskisi gibi ince bir beliniz kalmıyor
hem görüntü hem sağlık açısından kesinlikle normal doğum
annelerimiz nasıl çatır çatır doğurmuş cesaret kızlar tamah etmeyin paracı doktorlara :)

kesinlikle sezeryan yaptırmam ciddi bir ameliyat,ayrıca karın bölgesinde çok deformasyon yapıyor
göbek inmiyor,kabızlık gaz problemi geçmiyor.eskisi gibi ince bir beliniz kalmıyor
annelerimiz nasıl çatır çatır doğurmuş cesaret kızlar tamah etmeyin paracı doktorlara :)

bende normal doğum yapmak ,stıyorum ama korkum normal doğum yapamamak dr da öyle dıyınce moralım bozuldu hemde çok ben normal doğum dıyorum sorun çıkarsa mecbur kalırsam sezeryan ama ben normal istıyorum

bence böyle dr lar ilgili birimlere şikayet etmeli.bakanlık çıkıp da normal doğuma teşvik ederken bu paragöz dr lar ne yaptıklarını sanıyorlar.

arkadaşım yengem daha 1,5 ay önce normal doğum yaptı 39 yaşında kendisi:)

dr un saçmalamış 33 yaşında birine yaşın elvermez diyerek...

bende ozel hastaneye gidiyorum ama dr. um israrla normal dogumu savunuyor. hemen dr degistir. dr un sömürgecilik zihniyetini coktan benimsemis. senin sagligindan ziyade kendi rahatini dusunuyor.

hayır ben sezeryanla oldum cunkumecburdu komplıkasyonlar cıktıı oluyordu m az daha neyse sezeryanla oldum ve ıncecık belım ve karnım dumduzzz fıtım yanıı bakmak vucuda onemlı olan ... spora gıdıyordum duzenlıı sımdı 30 haftalık hamıleyım ne bır catlama olduı karnımda hıc bırsey karın kaslarım cokıyımıs dktr dedı o yuzden catlamamıs oyle yanı

Hiç bir doktor "normal doğumu ne yapacaksın sezeryan ol" demez! İNANMIYORUM

hiç bir doktor "normal doğumu ne yapacaksın sezeryan ol" demez! Inanmıyorum

inan bence benım dr dedi zaten yenı dr arayışına gırdım ama bakalım yarıladım hamılelığı ama hala dr bulamamak da gerıyo benı

banada çok saçma geldi ne garip doktorlar var ya

Back