- 12 Şubat 2017
- 1.021
- 702
- 43
- 34
- Konu Sahibi Zencefill90
-
Yedim canım paketli de yedim açık da yedimHazır paketli ürünler önerilmiyor ya ondan sordum. Yani madoda yediğim daha doğal gibi açık olan. Ama bugun canım çok çekince buzlukta vardı dayanamadım algida yedim. Hazır dondurma yiyen var mı anlamında sormuştum
Ben de çok düşünmüştüm ama geçen doktorumun muayenehanesi özel, oraya gittiğimde saati beklerken orda çalışan kadın bütün hamilelere algida maraş çikolatalı dondurma ikram etti, meğer dolapta hep duruyormuş gelen hamilelere veriyolarmış küçük tek yemelik olanlardan. Yani çok zararlı olsa doktor kendi muayenehanesinde ikram ettirmezdi diye düşünüyorum :) ama gene de yiyecek olduğumda mado ya da özsütte yiyorum açık olanlardan. En azından daha doğal. Pastorize keçi sütüyle yapılıyo. Ordan yiyebilirsiniz. Hem kalsiyum sonuçta içinde süt var :)Benim de canım çok çekiyor dondurma özellikle duble çikolatalı.. kendimi engellemeye çalışıyorum bir zararı olur mu diye korkuyorum..
Valla ben de yiyorum artık çok da düşünmüyorum Dediğin gibi sütlü tatlı sonuçta. Ben hamile kalmadan önce de tatlı yerdim şimdi de tutamıyorum kendimi hergün mutlaka bi tatlı yiyorum baklava, profeterol , sütlaç falan. Ama çikolatalı tatlıdansa dondurma daha sağlıklı tabi :))Ooof kisin ortasinda hayatinda yemedigim kadar dondurma yedim halada yiyorum tek derdim dondurma baska bisey istemedi hic canim insallah bi zarari yoktur sonucta sutlu tatli dimi
Ya çok isteyip çok zor hamile kalınca insan herşeyden korkyor sakınıyorAslında eskiden bu hamilelik döneminde beslenmeyle ilgili hiçbir şey bilinmiyormuş ki.. annelerimiz neler yemiş içmiş.. ve sonuçta çocuklarımız inşallah sağlıkla doğduktan sonra da kaç sene yediklerini içtiklerini kontrol edebileceğiz.. aslında biraz rahat olmak lazım ama pek elinde de olmuyor insanın.. keşke yapabilsek..
Ya diğer tatlılara göre daha masum gibi geliyor bana da. Sütlü bişey dondurma. Ama paketli olanların içindekileri okuyunca katkı maddelerini görünce korkuyorum biraz.yedim ve yiyorumpaketli tercih ediyorum ben açıklardan pek hoşlanmam o yüzden
Ya diğer tatlılara göre daha masum gibi geliyor bana da. Sütlü bişey dondurma. Ama paketli olanların içindekileri okuyunca katkı maddelerini görünce korkuyorum biraz.
9 ay boyunca yedim allaha sukur hiç bir sakıncası olmadı ye gitsin hamileliğin avantajları ne yiyorsan bebisin canı çekti demekkızlar merhaba. Hamileliğimde sadece birşeyi çok aşeriyorum o da dondurma. Genelde madoda falan açık dondurma yiyorum ama bazen dışarı çıkamayınca algida maraş dondurma var dolapta birkaç kaşık atıyorum ağzıma. Siz de hamileyken dondurma yediniz mi ? Bi zararı var mı biliyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?