• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte diyet

Merveturann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2019
458
550
103
7 haftalik hamileyim. Doktor fazla kilom oldugunu soyledi. Asiri kilolu degilim ama normalin bkraz ustu. Doktor dikkatli beslenmemi ve hamilelik boyunca bir diyetisyen ile devam etmemi soyledi fakat suan devletten randevu alamiyorum dolu. Ozel icinde maddi durumum musait degil suan .Bana verebileceginiz tavsiyeler varmi ?

Son düzenleme:
Okumu
Doktor vermeli sana diyet listesi burdan öneriyle olurmu
Okumustum bazi postlarda. Sabah bu yenmeli oglen su aksam bu ara ogun frlan diye birbirlerine fikir veriyorlardi. Hemen hemen herkese ayni liste veriliyormus zaten kilolu bayanlar icin. diyetisyene gidicem devlette ama suan randevu alinamiyo dolu hep. Ozele maddi durumum yetersiz suan. Beklemek yerine birilerinden oneri almak istedim. :))

7 haftalik hamileyim. Doktor fazla kilom oldugunu soyledi. Asiri kilolu degilim ama normalin bkraz ustu. Doktor dikkatli beslenmemi ve hamilelik boyunca bir diyetisyen ile devam etmemi soyledi. Bana verebileceginiz bi diyet listesi varmi onerebileceginiz ?
Doktorunuz zaten diyetisyene yönlendirmiş gebelikte böyle tavsiyeyle beslenme uygulamayın

Back