Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamilelik sırasında diş etleriniz kanadı mı...benim çok kanıyor, gece uyurken, dişlerimi fırçaladığımda yada sert meyveler yerken ve beni oldukça rahatsız ediyor bu durum...diş etleri kanayan hamile bayanlar sizler neler yapıyorsunuz...
weydencim C vitaminini ihmal etme ve tabiki kalsiyumunu.
özellıkle dişlerimi fırcalarken agzımın ortasına yumruk yemiş gibi kanıyordu diş etlerim :) artık azaldı eskısı gıbı degıl ama hala meyvelerı ısırarak yiyemıyorum.
Bebeğiniz vitaminlerini sizden aldığı için dişetleriniz kanama,şişme,belki çekilme yapabilir.
Dişlerinizdeki hassasiyet için doktorunuz flor önerebilir.Kullanacağınız sandoz tabletler de işe yarayacaktır.Düzenli fırçalamayı eksik etmeyin,hiç olmazsa tuzlu suyla gargara yapın.Mutlaka doktor kontrolü yaptırın,mevcut taşlar,çürükler temizlenmelidir,tabi bu da doktorunuzun izni ile olur.4- 6 . aylar arasında rahatlıkla gidip tedavilerinizi yaptırabilrisiniz.
Çoğu hastalıkta ilk dişeti belirti verir .bunun sebebi vücutta değişen hormonal ve kan düzeyi seviyesinin değişimidir.Kesinlikle bakımınızı ihmal etmeyin.Tabi bu durum geçicidir,ama doğumdan sonra bebeği emzirirken de devam edecektir.
Geçmiş olsun,sağlıklı günler..
bende ısıramıyorum bu yüzden bıçakla keserek yiyorum.bu arada sen kaç haftalık hamilesin ozzbek...
aynen bende meyvelerı küp küp dogruyorum salata gibi öyle yıyorum. 37 haftalık hamıleyım bız sona yaklastık artık. sen nerelerdesin :)