İnanın ağlayarak yazıyorum şuan dayanabilirim diyorum ama yok kaç gündür uyku uyuyamadım heleki yatınca çok daha fazla siddetleniyor kadın dogumcumda direk yapılabilir dedi asistana oda bana iletti dişçi yapıyoruz hamile bayanlara da ama siz yinede danışın dediBenimde hamilelikte aynı sorunum olmuştu.İlk 3 ay ve son 3 ay zararlı denmişti,antibiyotik te kullandırmadı.Sizinki son 3 ay dilimindeKadın doğum imzası ile 25 haftalıkken dolgu yaptırdım.Bitkisel destekle sabredemez misiniz.Karanfil yağıda çok iyi geliyor.
Canım bende yaptırdım ama insanın içi rahat etmiyor.Dediğim gibi önce karanfil yağı aldır,ağrıyan dişine sür,belki dr gerek kalmayacak.Emzirirken de çektim,hatta 20lik dişten,bayağı faydası oldu.İnanın ağlayarak yazıyorum şuan dayanabilirim diyorum ama yok kaç gündür uyku uyuyamadım heleki yatınca çok daha fazla siddetleniyor kadın dogumcumda direk yapılabilir dedi asistana oda bana iletti dişçi yapıyoruz hamile bayanlara da ama siz yinede danışın dedi
Hemşire bi Ablam yaptirmanda bir sakınca yok dedi İkilemde kaldım birde sizlere sorayım dedi aktarlar kapandı ama uffff bu Gece nasıl geçecek bilmiyorumCanım bende yaptırdım ama insanın içi rahat etmiyor.Dediğim gibi önce karanfil yağı aldır,ağrıyan dişine sür,belki dr gerek kalmayacak.Emzirirken de çektim,hatta 20lik dişten,bayağı faydası oldu.
hamilelikte kadın doğum uzmanından onay almak kaydıyla acil durumlarda müdahale yapılabilir korkmayın..ikinci trimester diş tedavileri için en uygun dönemdir ama gerekirse ilk ve üçüncü trimesterde de tedavi tapılabilir.. emin olun çektiğiniz ağrı bebeğiniz için daha zararlı..kadın doğum uzmanınız onay vermiş doktorunuz da yaparım demiş daha ne olsun..röntgen çekilmesi tek sorun ona da doktorunuz dikkat eder merak etmeyin..Editörlerden rica ederim konumu taşımayın burada daha çok yardımcı olunacağı için buraya açıyorum konumu. Hanımlar 30+5 günlük hamileyim iki haftadır diş eti kaşıntısı ve ağrısı sebebi ile problem yaşıyorum 4 gün evvel gittim dişçi me birsey yapamayacağını söyledi tabi 3 gündür artık uykuda uyutmuyor bugün tekrar gittim. Daha evvel dolgu yaptığı dişimi kanal tedavisi yapacak yarın önce kadın doğum doktorunun onayı. Lazım dedi bende telf edip sordum yaptırabilirmişim şekeri öyle dedi. Fakat korkuyorum bebeğime bir zarar gelmesinden yardimci olun lütfen zor durumda kalmasam asla yaptırmam aldigim ağrı kesici bile işe yaramıyor eğer ilerleerse antibiyotik kullanmadan olmaz dedi ama yarın gidersem kanal tedavisi yapacak direk ne yapmalıyım
Editörlerden rica ederim konumu taşımayın burada daha çok yardımcı olunacağı için buraya açıyorum konumu. Hanımlar 30+5 günlük hamileyim iki haftadır diş eti kaşıntısı ve ağrısı sebebi ile problem yaşıyorum 4 gün evvel gittim dişçi me birsey yapamayacağını söyledi tabi 3 gündür artık uykuda uyutmuyor bugün tekrar gittim. Daha evvel dolgu yaptığı dişimi kanal tedavisi yapacak yarın önce kadın doğum doktorunun onayı. Lazım dedi bende telf edip sordum yaptırabilirmişim şekeri öyle dedi. Fakat korkuyorum bebeğime bir zarar gelmesinden yardimci olun lütfen zor durumda kalmasam asla yaptırmam aldigim ağrı kesici bile işe yaramıyor eğer ilerleerse antibiyotik kullanmadan olmaz dedi ama yarın gidersem kanal tedavisi yapacak direk ne yapmalıyım
İnanın ağlayarak yazıyorum şuan dayanabilirim diyorum ama yok kaç gündür uyku uyuyamadım heleki yatınca çok daha fazla siddetleniyor kadın dogumcumda direk yapılabilir dedi asistana oda bana iletti dişçi yapıyoruz hamile bayanlara da ama siz yinede danışın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?