hamilelikte diş Ağrısı

veraa34

hayırla sağlıkla ömürle gel kızım..
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
796
448
103
32
Editörlerden rica ederim konumu taşımayın burada daha çok yardımcı olunacağı için buraya açıyorum konumu. Hanımlar 30+5 günlük hamileyim iki haftadır diş eti kaşıntısı ve ağrısı sebebi ile problem yaşıyorum 4 gün evvel gittim dişçi me birsey yapamayacağını söyledi tabi 3 gündür artık uykuda uyutmuyor bugün tekrar gittim. Daha evvel dolgu yaptığı dişimi kanal tedavisi yapacak yarın önce kadın doğum doktorunun onayı. Lazım dedi bende telf edip sordum yaptırabilirmişim şekeri öyle dedi. Fakat korkuyorum bebeğime bir zarar gelmesinden yardimci olun lütfen zor durumda kalmasam asla yaptırmam aldigim ağrı kesici bile işe yaramıyor eğer ilerleerse antibiyotik kullanmadan olmaz dedi ama yarın gidersem kanal tedavisi yapacak direk ne yapmalıyım

Benimde hamilelikte aynı sorunum olmuştu.İlk 3 ay ve son 3 ay zararlı denmişti,antibiyotik te kullandırmadı.Sizinki son 3 ay dilimindeKadın doğum imzası ile 25 haftalıkken dolgu yaptırdım.Bitkisel destekle sabredemez misiniz.Karanfil yağıda çok iyi geliyor.

Benimde hamilelikte aynı sorunum olmuştu.İlk 3 ay ve son 3 ay zararlı denmişti,antibiyotik te kullandırmadı.Sizinki son 3 ay dilimindeKadın doğum imzası ile 25 haftalıkken dolgu yaptırdım.Bitkisel destekle sabredemez misiniz.Karanfil yağıda çok iyi geliyor.
İnanın ağlayarak yazıyorum şuan dayanabilirim diyorum ama yok kaç gündür uyku uyuyamadım heleki yatınca çok daha fazla siddetleniyor kadın dogumcumda direk yapılabilir dedi asistana oda bana iletti dişçi yapıyoruz hamile bayanlara da ama siz yinede danışın dedi

İnanın ağlayarak yazıyorum şuan dayanabilirim diyorum ama yok kaç gündür uyku uyuyamadım heleki yatınca çok daha fazla siddetleniyor kadın dogumcumda direk yapılabilir dedi asistana oda bana iletti dişçi yapıyoruz hamile bayanlara da ama siz yinede danışın dedi
Canım bende yaptırdım ama insanın içi rahat etmiyor.Dediğim gibi önce karanfil yağı aldır,ağrıyan dişine sür,belki dr gerek kalmayacak.Emzirirken de çektim,hatta 20lik dişten,bayağı faydası oldu.

Canım bende yaptırdım ama insanın içi rahat etmiyor.Dediğim gibi önce karanfil yağı aldır,ağrıyan dişine sür,belki dr gerek kalmayacak.Emzirirken de çektim,hatta 20lik dişten,bayağı faydası oldu.
Hemşire bi Ablam yaptirmanda bir sakınca yok dedi İkilemde kaldım birde sizlere sorayım dedi aktarlar kapandı ama uffff bu Gece nasıl geçecek bilmiyorum

Ben 28 haftalık hamileyken 20lik dişim çürümüş agrı yapıyorduki ne benze doğum sancisina senim gibi dişciye gittim kadın doğumdan onay istedi kadın doğuma gittim hemen çektir dedi çünkü diş ağrısı erken doğum yapmana neden olur dedi ve doktora gittim dişimi çekti oğluşum şuan 1 yaşında gayet sağlıklı eğer kadın doktorun onay verdiyse yaptır bazen zaman kaybetmek bi eylemi gerçekleştirmekten daha risklidir

Editörlerden rica ederim konumu taşımayın burada daha çok yardımcı olunacağı için buraya açıyorum konumu. Hanımlar 30+5 günlük hamileyim iki haftadır diş eti kaşıntısı ve ağrısı sebebi ile problem yaşıyorum 4 gün evvel gittim dişçi me birsey yapamayacağını söyledi tabi 3 gündür artık uykuda uyutmuyor bugün tekrar gittim. Daha evvel dolgu yaptığı dişimi kanal tedavisi yapacak yarın önce kadın doğum doktorunun onayı. Lazım dedi bende telf edip sordum yaptırabilirmişim şekeri öyle dedi. Fakat korkuyorum bebeğime bir zarar gelmesinden yardimci olun lütfen zor durumda kalmasam asla yaptırmam aldigim ağrı kesici bile işe yaramıyor eğer ilerleerse antibiyotik kullanmadan olmaz dedi ama yarın gidersem kanal tedavisi yapacak direk ne yapmalıyım
hamilelikte kadın doğum uzmanından onay almak kaydıyla acil durumlarda müdahale yapılabilir korkmayın..ikinci trimester diş tedavileri için en uygun dönemdir ama gerekirse ilk ve üçüncü trimesterde de tedavi tapılabilir.. emin olun çektiğiniz ağrı bebeğiniz için daha zararlı..kadın doğum uzmanınız onay vermiş doktorunuz da yaparım demiş daha ne olsun..röntgen çekilmesi tek sorun ona da doktorunuz dikkat eder merak etmeyin..

doktorunuz onay vermiş, benim arkadaşım da hamişken kanal tedavisi yaptırmıştı.sıkıntı olacağını sanmıyorum

Son aylarda benimde diş etlerimde sızı ve kanama oluyordu.doktorum dişçiye gidip dolgu kanal tedavisi yaptırabileceğimi söylemişti.zordasınız ve doktorunuz onay vermiş.ağrı ve acı erken Doğumu tetikler o Yüzden yaptırırsanız iyi olur.

Ahh canım o agrı o kadar berbat biseyki ne gunduz biter ne de gece uyutur.sanki beynını sokuyolarmiş gibi olur.bende ikinci gebeligimde yasadım.agrı kesiciler falan faydasızdı.
Acile gittim.ağrı kesici yazdı.dişciye gittim.kadın dogumdan onay al. O oraya o oraya gönderdi anlıycan kımse sorumluluk almak istemedi.en sonu da isyan ettim.yeter o hastane oraya o hastane buraya gonderıyo napacaksınz yapın artık dedim.ayrıntılı ultrasonla doktor onay verdi ve 5 bucuk aylık hamişeydim dişimi cektiler.Allah yardımcın olsun korkma

Ah ah ben neler çektim ama doğum sonrasını bekliyorum. Şükür ağrı şimdilik geçti. Sana en acil çözüm sarımsağı tuzla ez ve ağrıyan dişe koy. Hemen zonklama ve ağrıyı alıyor. Tuz ve sirke de işe yarıyor. Geçmiş olsun.

Benim iki yengemde son haftalarinda dr izniyle tabi dis cektirmisti sikinti yasamadilar

Dogal vozum dersen karanfili agriyan disin oraya koy uyusturuyo hafiften agrisi azaliyo

Kızlar şu saate kadar naptiysam gecmedi karanfil az ağrısını hafifletti bir saat uyumusum ama ne ağrı ile uyandım kesin onay aldım başka doktorlaranda yaptırabilirmişim ama sabah olmak bilmiyor hangi dişim in agridigini dahi anlayamıyorum sağ cenem iptal olmuş durumda alttaki dislerimin tamamına ve üstte yayılıyor korkuyorum ki doktorun problem bulduğu dişi yapınca ağrı bitmeyecek ama herkes diğer dişlerde de ağrı olur diyor bilmiyorum mevlam yardımcım olsun bu böyle ise daha büyük ağrılarda napıcam hiç bilmiyorum

Back
X