Hamilelikte depresyon

Birmutlublog

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2019
18
4
6
30
Hamileliğimin 3.ayındayım inanılmaz bi gerginlik var üzerimde.ilk hamileliğimde yaşamamıştım bu tarz bir şey.Herkesin her yaptığına takıyorum kendim kendime çirkin geliyorum ağlama hissi oluşuyor aniden ... ah nolur bende yaşadım normal bunlar desin birisi

Suan yaşıyorum ilk gebeliği esim uzakta adam sürekli trip atıyorum arayıp ağlayıp kapatıyorum her 15 dk arıyor 5 dk geçse açmıyorum ağlayasım var sürekli normal yani bunlar galiba hormonlardqn diyorlar

Kızlar bende aynıyım 7.ayıma girdim. Gebeliğimi öğrendiğimden beri eşimle fiziksel olarak uzaklaştık. Sanki beni eskisi kadar sevmiyor, beğenmiyor gibi hissediyorum. Kendimi çok yanlız, değersiz, işe yaramaz ve çirkin hissediyorum. Evliliğimin başından beri kayınvalidemle hep sorun yaşadım. Sürekli dedikodumu yapıyor , beni arayıp laf sokup sokup kapatıyor , eşimi bana karşı doldurmaya çalışıyor, Eşim annesinin hakkından geliyor ama ben yinede bunları bahane ederek eşime sataşıp hergün kavga çıkartıyorum. Son günlerdede benden anne olmaz, ben küçük bir bebeği büyütemem demeye başladım. Hamileliğim zor geçiyor ve karnımdaki bebekle duygusal bir bağ kuramadım. Hiç heycanlanamıyorum sürekli gerginim çünkü. Umarım bebeğime alışmam uzun sürmez

Canım çok üzüldüm çünkü insan hamileyken kimseye tahammül edemiyor ama kimse için eşinle tartışma derim gün içinde kendini mutlu etmek için herşeyi yap bu durumun geçici olduğunu sıkça kendine hatırlat.eşinle uzaklaşman çok normal asla sıkıntı yapma.sen anne adayısın en güzel en kutsal en güçlüsün .. ve son olarak bebeğinle bağ kurmak İÇİN kokusunu Almayı bekle acele edip yorulma şimdiden bence çok güzel bir anne ve eşsin kadınlar ve özellikle anneler en güzel en özel unutma

Kuzum benim Allah bin kere razı olsun ne güzel destek oldun ne güzel konuştun öyle. Rabbim sağ salim yavrumuzu kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. Ondan sonra dünyayı vursunlar omzumuza farketmez. Bu dönemde insam hiç birşeye dayanamam katlanamam sanıyor. Rabbim bi avazda kurtarsın senide inşallah

Amin canım yavrumuzu alalım dünyada ahirette çiçek bahçesi bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…