• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte crp yüksekliği :(

lazibore53

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
14
9
1
merhabalar hanımlar.. 26haftalık gebeyim 1 haftadır griple boğuşuyorum baş ağrısıyla bu akşam acile gittim kan aldılar sonuçta crp 35,2 çıktı acilen antibiyotiğe başlamalısın dedi yarın takip eden doktorumla görüşeceğim aynı durumu yaşayanlar varmı süreç nedir bebeğe zararı varmıdır şimdiden teşekkürler..

bes haftalık hamıleyım benımde kanımda enfeksıyon yukseldı dısım apse yaptı yuzum sıstı largopen kulkanıyrum yarın besıncı gun olacak 3 tane dktra danıstım oc dedı veene doktorda dıs doktoruydu kadın dgum hastanesınde guvenle kullan bebegıne bısey olmaz ıcmen lazım dedı Allah a emanet bebegım ıcıyrum aklıma negatıf seyler sokmuyorm sende oyle yap :) bıseycık olmaz EvvelAllah yalnız ılacın b grubu olması gerekıyor benım ılk gttgım dıscı agumentın verdı ıkıncı dıscı benım esım hamıle olsa ona ıcırmem deyıp rovamıcyne verdı buraya konu acmıstım sagolsun bırkac dıscı ve doktor onu kullanma dedı c grubuymus yenıden farklı dktra gttım largopen verdı onu kullanıyrım ıste. Senın ılacının ısmı ne

Daha ilaca başlamadım ben bu akşam öğrendim canım acildeki dahiliye doktoru antibiyotik yazdı ama yarın kadın doğum doktorunla görüş öyle alıp kullanmaya başla dedi bir tek benim dememle olmasın onun bilgisi dahilinde başlayalım dedi inşallah çabucak atlatırız :(

ebet dogru demıs mutlaka danıs ınternettende arastr mutlaka b geubu olması lazım

Daha ilaca başlamadım ben bu akşam öğrendim canım acildeki dahiliye doktoru antibiyotik yazdı ama yarın kadın doğum doktorunla görüş öyle alıp kullanmaya başla dedi bir tek benim dememle olmasın onun bilgisi dahilinde başlayalım dedi inşallah çabucak atlatırız :KK43:
Canım seni korkutma istemiyorum benim crp 90 çıktı doğum sancilarim başladı ilçede oturuyorum ambulansla acil merkeze gönderildim. 21 haftalık ikizlere hamileydim 6 gün hastahanede yattım 4cm açığım vardı iki gün sonra kapandı ama enfeksiyon direncliydi güçlü antibiyotikler e rağmen yükselmeye devam ediyordu. 5.gun durdu ama doğumum başladı bebeklerimi kaybettim. Bu konu çok ciddi canım gerekirse her gün olctur bir anda ortaya çıkıyor biz ne olduğunu anlayamadan bebekleri kaybettik

Canım seni korkutma istemiyorum benim crp 90 çıktı doğum sancilarim başladı ilçede oturuyorum ambulansla acil merkeze gönderildim. 21 haftalık ikizlere hamileydim 6 gün hastahanede yattım 4cm açığım vardı iki gün sonra kapandı ama enfeksiyon direncliydi güçlü antibiyotikler e rağmen yükselmeye devam ediyordu. 5.gun durdu ama doğumum başladı bebeklerimi kaybettim. Bu konu çok ciddi canım gerekirse her gün olctur bir anda ortaya çıkıyor biz ne olduğunu anlayamadan bebekleri kaybettik
Öncelikle başınız sağolsun. Enfeksiyon nedeniniz neydi? 4 cm açıklık nasıl kapandı? Serklaj mı yapıldı yoksa kendiliğinden mi kapandı? Olabiliyor mu kendiliğinden kapanma? Benim 20+6 da 2 cm açıklığım vardı kese aşağıda diye serklaj yapılamadı bir ay yattım hastanede açıklık kapanmadı aksine tam açıklık olmuştu

Back