• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Covid19

gmztkgz

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2013
163
71
298
Eskişehir
Merhaba 7+6 hamileyim ve dün yani cuma günü pozitif olduğumu öğrendim az nefes darlığı tat ve koku kaybı halsizlik burun tıkanıklığı var şimdi sorum şu pazartesiden evvel kadın doğumcumla görüşemiyorum şehir hastanesinde zira kan sulandırıcı iğne veriliyormuş pazartesiye kadar bebeğime birşey olurmu ne yapmalıyım sırf onu düşünüyorum nolur bilenler yazablirmi?

Benim arkadaşım covitti ilaç kullandı hamile olduğinu öğrendi çok şükür birşey olmadı.. sakin ol ilaç kullanmıyorsun sonuçta şuan normal bir grip gibi düşün ve kendini rahatlat. Stres bebeğini daha çok etkiler

Merhaba 7+6 hamileyim ve dün yani cuma günü pozitif olduğumu öğrendim az nefes darlığı tat ve koku kaybı halsizlik burun tıkanıklığı var şimdi sorum şu pazartesiden evvel kadın doğumcumla görüşemiyorum şehir hastanesinde zira kan sulandırıcı iğne veriliyormuş pazartesiye kadar bebeğime birşey olurmu ne yapmalıyım sırf onu düşünüyorum nolur bilenler yazablirmi?
Canım bende hamıleyım ve pozitif cıkdı dun sen nasıl oldun var mı gelısme ben biraz agr atlattm yattm sreklı heryerm kırıldı hiç bisey yiyip içemiyorum

Ben de 4 haftalıkken kovit geçirdim . Doktoruma yazdığımda sadece parol ve minoset dedi ama ağır gecirirsen tekrar yaz demişti . Ben hafif geçirdim parol bile kullanmadım çok şükür .
Kan sulandirici iğne hakkında bi bilgim yok ama aspirini sorduğumda kullanma demişti . O da kan sulandiriyor sonuçta bilemedim .

Bugün 7. Günüm tat koku halen yok ama ayaktayım ilk 3 gün ağır beçti yataktan kalkamadım ama şuan çok çok iyiyim tabi bol bol c vitamini odaların havalanması sarımsak sirke limon bol bol sadece 3 kilo verdim ama toparlarım inşallah darısı tüm ağır hastaların başına rabbim şifa versin

Hiç korkma covid diye de düşünme grip diye düşün hemen izole et kendini maskesiz eşinin odasına girme canım evi sık sık havalandır eşine bol bol kekik çay ver içsin. Sen bol meyve ye d vitamini ve C vitamini al mutlaka ben pozitfken eşim negatf hala da öyle Allaha şükür geçmedi ona . Kendini strese sokma sakın bebek hisseder . Bol mandalin portakal limon yarım parmak taze zencefl havuç sıktık bol bol ayaktayım şükür korkma Allahın izniyle bişicik olmaz

Back