Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kizlar yemeyin tatli cok. normalde de zaten yenmemesi gereken birsey. doktorum bana bi omur tatli yemesen vucudun ihtiyaci olmaz demisti. hic gerekli birsey degil. meyveden alin sekeri.
Dr a Can'ım çok tatlı istiyor dedim. Doğuma kadar leğen gibi olursun doyumluk değil tadımlık ye . Bebeğine faydası Yok sana kilo olur sesi. Ne yazık ki bi tepsi baklava yesem yine kilo alamıyorum
Ayy hayatta en güzel yiyecek tatlıdır herhalde :) hamileliğin başlarında tatlı çikolata aşığı olan ben tiskinmiştim. Yani tatlı görünce çıkarıyodum :) hala bile tatlı yiyince ağzımda ekşi bi tat oluyor. Ama bulantılar geçtikten sonra yine çok fena sardım. Bi ara her gün bi çikolata yiyodum. Şimdi onu reçele bala döndürdüm :) en azından azcık faydası olsun dedim :) daha yol uzun Allah yarfımcımz olsun..
Ayy hayatta en güzel yiyecek tatlıdır herhalde :) hamileliğin başlarında tatlı çikolata aşığı olan ben tiskinmiştim. Yani tatlı görünce çıkarıyodum :) hala bile tatlı yiyince ağzımda ekşi bi tat oluyor. Ama bulantılar geçtikten sonra yine çok fena sardım. Bi ara her gün bi çikolata yiyodum. Şimdi onu reçele bala döndürdüm :) en azından azcık faydası olsun dedim :) daha yol uzun Allah yarfımcımz olsun..