Hamilelikte çok tatlı yemek zararlıdır sanırım

Sermin3694

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
1.368
391
123
34
Şeker yükleme sırasında yapılmadı henüz ama korkuyorum çok faz kadar a tatlı şeyler yiyorum

Kızlar vallahi tutmak gerek son aylarda hele ipin ucu iyice kaçıyor benden söylemesi

kizlar yemeyin tatli cok. normalde de zaten yenmemesi gereken birsey. doktorum bana bi omur tatli yemesen vucudun ihtiyaci olmaz demisti. hic gerekli birsey degil. meyveden alin sekeri.

Dr a Can'ım çok tatlı istiyor dedim. Doğuma kadar leğen gibi olursun doyumluk değil tadımlık ye . Bebeğine faydası Yok sana kilo olur sesi. Ne yazık ki bi tepsi baklava yesem yine kilo alamıyorum :(

Az bi şekilde kararında tuketiyorum. Başlarda yediğim ekmek ustüler buna dahil değil tabi :)))

Ayy hayatta en güzel yiyecek tatlıdır herhalde :) hamileliğin başlarında tatlı çikolata aşığı olan ben tiskinmiştim. Yani tatlı görünce çıkarıyodum :) hala bile tatlı yiyince ağzımda ekşi bi tat oluyor. Ama bulantılar geçtikten sonra yine çok fena sardım. Bi ara her gün bi çikolata yiyodum. Şimdi onu reçele bala döndürdüm :) en azından azcık faydası olsun dedim :) daha yol uzun Allah yarfımcımz olsun..

Seker yuklemesinde seker cikcak diye korkuyorum hiç yemezdim hamilelikle alakalı canım sürekli tatlı istiyor

Ayy hayatta en güzel yiyecek tatlıdır herhalde :) hamileliğin başlarında tatlı çikolata aşığı olan ben tiskinmiştim. Yani tatlı görünce çıkarıyodum :) hala bile tatlı yiyince ağzımda ekşi bi tat oluyor. Ama bulantılar geçtikten sonra yine çok fena sardım. Bi ara her gün bi çikolata yiyodum. Şimdi onu reçele bala döndürdüm :) en azından azcık faydası olsun dedim :) daha yol uzun Allah yarfımcımz olsun..
O Çikolata bende de var malesef:(

Back
X