S selmacayr Asla geçmişte yaşama; ama daima geçmişten ders al. Kayıtlı Üye 5 Kasım 2023 281 186 27 16 Ağustos 2024 Konu Sahibi selmacayr #1 20 haftalık hamileyim acayip gaz sancim var uyuyamıyorum ikiz gebeliğin var ne olur yardım edin kasiklarima ve beline vuruyor
20 haftalık hamileyim acayip gaz sancim var uyuyamıyorum ikiz gebeliğin var ne olur yardım edin kasiklarima ve beline vuruyor
Ece senay Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2023 725 453 16 Ağustos 2024 Konu Sahibi selmacayr #2 selmacayr .!.: 20 haftalık hamileyim acayip gaz sancim var uyuyamıyorum ikiz gebeliğin var ne olur yardım edin kasiklarima ve beline vuruyor Genişletmek için tıkla... Merhaba ben de hamileyken 2 kez şiddetli gaz sancısı yaşamıştım ılık duşa girip ayaklarınıza çorap giyin
selmacayr .!.: 20 haftalık hamileyim acayip gaz sancim var uyuyamıyorum ikiz gebeliğin var ne olur yardım edin kasiklarima ve beline vuruyor Genişletmek için tıkla... Merhaba ben de hamileyken 2 kez şiddetli gaz sancısı yaşamıştım ılık duşa girip ayaklarınıza çorap giyin
S selmacayr Asla geçmişte yaşama; ama daima geçmişten ders al. Kayıtlı Üye 5 Kasım 2023 281 186 27 19 Ağustos 2024 Konu Sahibi selmacayr #3 Ece senay .!.: Merhaba ben de hamileyken 2 kez şiddetli gaz sancısı yaşamıştım ılık duşa girip ayaklarınıza çorap giyin Genişletmek için tıkla... Malesef dogum sancisiymis ben ilk olduğundan dolayı anlamamisim ikizlerim kaybettim
Ece senay .!.: Merhaba ben de hamileyken 2 kez şiddetli gaz sancısı yaşamıştım ılık duşa girip ayaklarınıza çorap giyin Genişletmek için tıkla... Malesef dogum sancisiymis ben ilk olduğundan dolayı anlamamisim ikizlerim kaybettim
3 34brc34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Nisan 2023 2.719 1.475 19 Ağustos 2024 Konu Sahibi selmacayr #4 selmacayr .!.: Malesef dogum sancisiymis ben ilk olduğundan dolayı anlamamisim ikizlerim kaybettim Genişletmek için tıkla... Canimm çok üzüldüm şimdi belki bı yorum yaparım diye bakmistkmmm basın sağolsun Allah sabırlar versin inşallah en kısa sürede tekrar kavuşursun
selmacayr .!.: Malesef dogum sancisiymis ben ilk olduğundan dolayı anlamamisim ikizlerim kaybettim Genişletmek için tıkla... Canimm çok üzüldüm şimdi belki bı yorum yaparım diye bakmistkmmm basın sağolsun Allah sabırlar versin inşallah en kısa sürede tekrar kavuşursun
3 34brc34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Nisan 2023 2.719 1.475 19 Ağustos 2024 Konu Sahibi selmacayr #5 selmacayr .!.: Malesef dogum sancisiymis ben ilk olduğundan dolayı anlamamisim ikizlerim kaybettim Genişletmek için tıkla... Sadece sancimi yasadiniz başka belirti yokmuydu
selmacayr .!.: Malesef dogum sancisiymis ben ilk olduğundan dolayı anlamamisim ikizlerim kaybettim Genişletmek için tıkla... Sadece sancimi yasadiniz başka belirti yokmuydu