- 16 Aralık 2009
- 166
- 4
ilk kez duydum gerçekten hamilelikte zararlımı , karnına koysan anlarım ama sıcağın bele zararını hiç duymadım , bu konuyu bi doktora sormak lazım ..kafama takıldı ..
21 haftalık hamileyim son haftalarda belim çok fazla ağrıyor. uykularımı da etkilemeye başladı. ağrıları azaltacak tavsiyesi olan varmı arkadaşlar??
Merhabalar..yeniden hi bebek bekliyorsunuz sanırım.sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin Rabbim inş.hem de nasıl ağrıyo dün gece eşim de ben de doğuruyorum sandık o derece şiddetli ağrıdıama genellikle geceleri ağrıyo.
Özel yastıklar var ben onlardan almıştım.belimi destekledim süper iyi gelmişti.loğusalıkta da kullanmıştım.sonra bebeğin etrafına kullandım.çok kullanışlı21 haftalık hamileyim son haftalarda belim çok fazla ağrıyor. uykularımı da etkilemeye başladı. ağrıları azaltacak tavsiyesi olan varmı arkadaşlar??
lolipop hanimcozum bulabildiniz mı?Umarım biri bu konu hakkında yorum yapar 31+6 haftalık hamileyim ve belimin sağ tarafında özellikle bacağımı etkileyen bir ağrı var hastaneye gidip gitmemek arasında kalıyorum çok şiddetli oluyor ağlatıyor resmen
Ama beli pek sıcak tutmakta iyi değilmiş erken doğuma neden olur diyorlar biz ne yapacağız bu bel ağrılarından ne yapsak geçmeyecek gibi duruyor maalesefsıcak tutmakda iyi geliyor , sıcak su tulumları oluyor belinize koyun beklesin , deneyin bazı kişilerin bel ağrısına iyi geliyor .. birde hamilelik egzersizleri var internette araştırısanız onları uygulayın , geçmiş olsun..