• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte cogalan sivilceler :(

TospaAnnesi

Emir Ayaz'ın Annesi ♡
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
1.684
4.776
133
29
Kizlar merhaba
Ya konu varmi baktm baktm bulamadm..

Cok sikintiliyim derdim gittikce cogalan sivilceler.:63: Esim sehr disinda uzun zamandr hamileligmn basindan beri gdip gidip geldi.

Ve beni pek gormedi acikcasi. :110:Oyleki gorse sanki begenmicek gibi hissedyrm. Cok takintili oldum
Surekli kendme bakiyrm aynada. :(

Kizlarr nasil geceblr bunlar ? Bir onerisi olan varmi
:KK61:

Ben de çok sivilcelendim malesef boynumda çok çıktı. Bence psikolojik olarak kendinizi öyle görüyprsunuz. Rahat olun hamilesiniz en mutlu olmanız gereken günler

Saçmalama ne alakası var. Çok rahatsızsan fondöten sür. Hem eşin daha kutsal bi gözle bakıodur artık sana sivilcelerini farketmicektir bile.

Canım üzülme, cildini düzenli olarak temizle nemlendir ve lavanta yağı kullan çok iyi geliyor.

Sakın hiç bişey sürme yüzüne genelde kız Bebek yapar sivilce etrafımdaki çoğu arkadaşımdan biliyorum :) merak etme çok kısa bi süre sonra geçicek lütfen stres yapıp daha fazla çoğaltma sivilcelerini

Sakın hiç bişey sürme yüzüne genelde kız Bebek yapar sivilce etrafımdaki çoğu arkadaşımdan biliyorum :) merak etme çok kısa bi süre sonra geçicek lütfen stres yapıp daha fazla çoğaltma sivilcelerini
Ay cok saol canim :-) insallah allahh saglikla gondersn gecsiiinn gitsiiinnn ;)

Benim de ikinci gebeligimde çok oldu özellikle ilk aylar. Sonra geçiyor merak etme. Ben günlük bakimimi yaptım yıka nemlendir. Sonra bir dönem de aşırı kurumustu.

Benim de ikinci gebeligimde çok oldu özellikle ilk aylar. Sonra geçiyor merak etme. Ben günlük bakimimi yaptım yıka nemlendir. Sonra bir dönem de aşırı kurumustu.
Tesekkur ederm canm. Sabunlara guvenemyrm. O yuzden gunde bi kac defa ilik suyla yikiyorm. Bi iki defada az az nemlendirici suruyorum
Umarim gecer dedign gbi
Peki cinsiyeti neydi ikinic gebeliginin :-)

Daha belli deilki :-) olurmu acaba sali kontrolum var erken deilmi :-) ya siz kacinci haftada ogrendniz ?

MasaAllah :nazar: rabbim saglikla kavustursun sizi ve bekleyn tum hamisleri:KK200:
(Beni de ) :anne:
Ah kuzum gormemisim haftasını :) ben 14te öğrendim cinsiyeti ama 12de erkeğe benziyor demişti doktorum. Tam olarak 11 misin ?

Ah kuzum gormemisim haftasını :) ben 14te öğrendim cinsiyeti ama 12de erkeğe benziyor demişti doktorum. Tam olarak 11 misin ?
Yok cnm 10 bu takvimn 1hafta onde yani usg den de degisebilyo bnm gttgim devlet hast. 3 defa gttm 2gun farkli soledi iler yada geri ama orda usg.lerin cok ii olmadigini ve problem etmememi soledi.
Sali randevum var ne dicek merakla bekliyorm :-)

Yok cnm 10 bu takvimn 1hafta onde yani usg den de degisebilyo bnm gttgim devlet hast. 3 defa gttm 2gun farkli soledi iler yada geri ama orda usg.lerin cok ii olmadigini ve problem etmememi soledi.
Sali randevum var ne dicek merakla bekliyorm :-)
Anladım canım :) bize de haber ver ;)

Tesekkur ederm canm. Sabunlara guvenemyrm. O yuzden gunde bi kac defa ilik suyla yikiyorm. Bi iki defada az az nemlendirici suruyorum
Umarim gecer dedign gbi
Peki cinsiyeti neydi ikinic gebeliginin :-)
Kız. Ilki de kızdı ama onda hiç bir şey olmamıştı. Hamilelikten önce kullandığım şeylere devam ettim ben

Back
X