- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
- Konu Sahibi TospaAnnesi
-
Ya canim vallahi inan hc rahat deilm eaim yoktu ya bide gelince begenmez die korkuymBen de çok sivilcelendim malesef boynumda çok çıktı. Bence psikolojik olarak kendinizi öyle görüyprsunuz. Rahat olun hamilesiniz en mutlu olmanız gereken günler
Tesekkur ederm sizin cinsiyet neCanım üzülme, cildini düzenli olarak temizle nemlendir ve lavanta yağı kullan çok iyi geliyor.
Ay cok saol canimSakın hiç bişey sürme yüzüne genelde kız Bebek yapar sivilce etrafımdaki çoğu arkadaşımdan biliyorum :) merak etme çok kısa bi süre sonra geçicek lütfen stres yapıp daha fazla çoğaltma sivilcelerini
Erkek teyzesi :) sizinki ?Tesekkur ederm sizin cinsiyet ne
Daha belli deilkiErkek teyzesi :) sizinki ?
Tesekkur ederm canm. Sabunlara guvenemyrm. O yuzden gunde bi kac defa ilik suyla yikiyorm. Bi iki defada az az nemlendirici suruyorumBenim de ikinci gebeligimde çok oldu özellikle ilk aylar. Sonra geçiyor merak etme. Ben günlük bakimimi yaptım yıka nemlendir. Sonra bir dönem de aşırı kurumustu.
Ah kuzum gormemisim haftasını :) ben 14te öğrendim cinsiyeti ama 12de erkeğe benziyor demişti doktorum. Tam olarak 11 misin ?Daha belli deilkiolurmu acaba sali kontrolum var erken deilmi ya siz kacinci haftada ogrendniz ?
MasaAllahrabbim saglikla kavustursun sizi ve bekleyn tum hamisleri
(Beni de )
Yok cnm 10 bu takvimn 1hafta onde yani usg den de degisebilyo bnm gttgim devlet hast. 3 defa gttm 2gun farkli soledi iler yada geri ama orda usg.lerin cok ii olmadigini ve problem etmememi soledi.Ah kuzum gormemisim haftasını :) ben 14te öğrendim cinsiyeti ama 12de erkeğe benziyor demişti doktorum. Tam olarak 11 misin ?
Anladım canım :) bize de haber verYok cnm 10 bu takvimn 1hafta onde yani usg den de degisebilyo bnm gttgim devlet hast. 3 defa gttm 2gun farkli soledi iler yada geri ama orda usg.lerin cok ii olmadigini ve problem etmememi soledi.
Sali randevum var ne dicek merakla bekliyorm
Kız. Ilki de kızdı ama onda hiç bir şey olmamıştı. Hamilelikten önce kullandığım şeylere devam ettim benTesekkur ederm canm. Sabunlara guvenemyrm. O yuzden gunde bi kac defa ilik suyla yikiyorm. Bi iki defada az az nemlendirici suruyorum
Umarim gecer dedign gbi
Peki cinsiyeti neydi ikinic gebeliginin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?