• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte cmv enfeksiyonu gecirdim bebegimi kaybettim

melekannesi06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2017
82
24
3
34
merhaba ne hayallerle gecirdigim hamileligimde ilk once bebegimde gelisim geriligi basladi ilk bir hafta sonra Iki hafta Bacak ve kafasi icin Geri dediler Daha sonra bagirsaginda parlaklik gorduler Ben hep Allaha sigindim ozel Hastane cmv enfeksiyonu var hic demedi bana Her gittigimizde takip edilcek dedi olayin ciddiyetini solemedi onlarda bilmiyorlardi ama uzerindede durmadilar Ben hep gecicek umudu lie hamileligime decamp ettim cmv hayatimda hic duymadigim birseydi etrafimdaki herkez ozel hastane para kazanmak icin belkide soluyorlar dedi birde depleted hastanesine gitmemi solediler bende gittim beni muane Eden Doctor senin yuksek riskli gebelik bolumune gitmen gerekiyor dedi ve yonlendirdi birseylerin ciddiyetini o zaman anladim yani 30. Haftamdaydim y.r gebelik bolumu be bebegimde beynindede division birikimleri ventrumegali oldugunu soledi be begin ozurlu olacagni soledi Dunyam basima yikildi buzamana Kardan neden gelmedin vs. ama gitseydimde yinede kiyip aldiramazdim nasil kiyabilirim bircana etrafimdaki herkez klasik filancaya da solediler saglikli dogdu hep olumlu dusunmeye devam ettim Sakat olsada bakarim kabulum Allahtan gelene dedim ama yine cmv den bahseden olmadi taki kontrol icin 32 haftamda doktora Gidene kadar beni dirk dogma aldiramazdim bebegimde cmv bende cmv enfeksiyonu oldugunu bebegimde beyin karacigerin hasar gordugu solendi 18 gun yogun Bakimin ardindan bebegimi kaybettim yasadigim acinin tariff yeryuzunde yok kimseye hicbiseyi suclucak gucumde yok burden tum bebek isteyenlere sesleniuorum Lutfen oncesin de doktora bu testleri yaptirin CMV Cok tehlikeli hafife almayin Ben yandim siz yanmayin

merhaba ne hayallerle gecirdigim hamileligimde ilk once bebegimde gelisim geriligi basladi ilk bir hafta sonra Iki hafta Bacak ve kafasi icin Geri dediler Daha sonra bagirsaginda parlaklik gorduler Ben hep Allaha sigindim ozel Hastane cmv enfeksiyonu var hic demedi bana Her gittigimizde takip edilcek dedi olayin ciddiyetini solemedi onlarda bilmiyorlardi ama uzerindede durmadilar Ben hep gecicek umudu lie hamileligime decamp ettim cmv hayatimda hic duymadigim birseydi etrafimdaki herkez ozel hastane para kazanmak icin belkide soluyorlar dedi birde depleted hastanesine gitmemi solediler bende gittim beni muane Eden Doctor senin yuksek riskli gebelik bolumune gitmen gerekiyor dedi ve yonlendirdi birseylerin ciddiyetini o zaman anladim yani 30. Haftamdaydim y.r gebelik bolumu be bebegimde beynindede division birikimleri ventrumegali oldugunu soledi be begin ozurlu olacagni soledi Dunyam basima yikildi buzamana Kardan neden gelmedin vs. ama gitseydimde yinede kiyip aldiramazdim nasil kiyabilirim bircana etrafimdaki herkez klasik filancaya da solediler saglikli dogdu hep olumlu dusunmeye devam ettim Sakat olsada bakarim kabulum Allahtan gelene dedim ama yine cmv den bahseden olmadi taki kontrol icin 32 haftamda doktora Gidene kadar beni dirk dogma aldiramazdim bebegimde cmv bende cmv enfeksiyonu oldugunu bebegimde beyin karacigerin hasar gordugu solendi 18 gun yogun Bakimin ardindan bebegimi kaybettim yasadigim acinin tariff yeryuzunde yok kimseye hicbiseyi suclucak gucumde yok burden tum bebek isteyenlere sesleniuorum Lutfen oncesin de doktora bu testleri yaptirin CMV Cok tehlikeli hafife almayin Ben yandim siz yanmayin
Başınız sağolsun :( dünden beri ağlıyorum ztn gorumcem 40 günlük bebeğini kaybetti dün acınız çok büyük ama Rabbim bizim için en hayırlısını bilir inşallah zamanla hafiflicek :(

Insallah sonraki gebeliklerim nasil olur hic bilmiyorum

Rabbim bilir O ol derse herşey olur, acın büyük anlıyorum zamanla insan o acıyla yaşamaya da alışıyor, bir bebişin olur inşallah sağlıkla sıhhatle hayırla kucağına alırsın yaralarını anca öyle sararsın:KK43:

Basiniz sagolsun,cmv oyle hamilelikte gecen biten bir durum degil,vucutta kalan bir virus ,
Zaten tedavisi icin cok agir ilaclar kullaniliyor ,
Onclikle siz durumunuzu cmv olduguna emin olup tedavinize baslayin ,
Esinizde kendini muayene ettirsin,
Eger gercekten cmv varsa farkli onlemler alinmasi gerekiyor ,
Simdilik buna odaklanin ,gecmis olsun

Kimi suclayim bu testi yapmayan ozel hastaneyimi canimin canini topraga verdim ne fayda Rabbime havale ettim
Canım benımde gecmıs 4 sene once bır kaybım var benım sebebım bır turlu bıtmek bılmeyen kanamalarımdı ve kan sevıyemın 6'ya dusmesınden dolayıydı ancak bu kanmalardan oncede bır turlu tedavı edılemeyen bır enf vardı bobreklere sıcramıstı cmv bu demek mı acaba? Gebelıgın basında yapılan bır testten bahsedyorsun sanıyorum , suanda cıktı benım sonuclarımda.

Basın sagolsun oncellıkle 16 haftalık kaybettım malesef yuregıme tasta bastım bır cocugum vardı ona tutundum ve sonrasından cok korktum bakın anca cesaret edebıldım yenıden . Insallah Rabbım bunları unutacak acılar vermesın ınsallah

Basiniz sagolsun,cmv oyle hamilelikte gecen biten bir durum degil,vucutta kalan bir virus ,
Zaten tedavisi icin cok agir ilaclar kullaniliyor ,
Onclikle siz durumunuzu cmv olduguna emin olup tedavinize baslayin ,
Esinizde kendini muayene ettirsin,
Eger gercekten cmv varsa farkli onlemler alinmasi gerekiyor ,
Simdilik buna odaklanin ,gecmis olsun
Cmv insanlarin cogunda loan bir virus ilk gecirildigi zaman hamileyseniz zarari var daha sonrasi bagisiklik yaptigi tekrar Hamilelikte durumunda bebege zarar vermicegi solendi doktorlar cocuklarin cogunda oldugundan bahsetti

Cmv insanlarin cogunda loan bir virus ilk gecirildigi zaman hamileyseniz zarari var daha sonrasi bagisiklik yaptigi tekrar Hamilelikte durumunda bebege zarar vermicegi solendi doktorlar cocuklarin cogunda oldugundan bahsetti
Siz bir univesite hastanisinin enfeksiyon bolumune basvurun ,
Google a yazip bir bakin ,
Daha detay bilgi alabilirsiniz ,
Gecmis olsun

Back