- 3 Mayıs 2017
- 82
- 24
- 3
- 34
- Konu Sahibi melekannesi06
merhaba ne hayallerle gecirdigim hamileligimde ilk once bebegimde gelisim geriligi basladi ilk bir hafta sonra Iki hafta Bacak ve kafasi icin Geri dediler Daha sonra bagirsaginda parlaklik gorduler Ben hep Allaha sigindim ozel Hastane cmv enfeksiyonu var hic demedi bana Her gittigimizde takip edilcek dedi olayin ciddiyetini solemedi onlarda bilmiyorlardi ama uzerindede durmadilar Ben hep gecicek umudu lie hamileligime decamp ettim cmv hayatimda hic duymadigim birseydi etrafimdaki herkez ozel hastane para kazanmak icin belkide soluyorlar dedi birde depleted hastanesine gitmemi solediler bende gittim beni muane Eden Doctor senin yuksek riskli gebelik bolumune gitmen gerekiyor dedi ve yonlendirdi birseylerin ciddiyetini o zaman anladim yani 30. Haftamdaydim y.r gebelik bolumu be bebegimde beynindede division birikimleri ventrumegali oldugunu soledi be begin ozurlu olacagni soledi Dunyam basima yikildi buzamana Kardan neden gelmedin vs. ama gitseydimde yinede kiyip aldiramazdim nasil kiyabilirim bircana etrafimdaki herkez klasik filancaya da solediler saglikli dogdu hep olumlu dusunmeye devam ettim Sakat olsada bakarim kabulum Allahtan gelene dedim ama yine cmv den bahseden olmadi taki kontrol icin 32 haftamda doktora Gidene kadar beni dirk dogma aldiramazdim bebegimde cmv bende cmv enfeksiyonu oldugunu bebegimde beyin karacigerin hasar gordugu solendi 18 gun yogun Bakimin ardindan bebegimi kaybettim yasadigim acinin tariff yeryuzunde yok kimseye hicbiseyi suclucak gucumde yok burden tum bebek isteyenlere sesleniuorum Lutfen oncesin de doktora bu testleri yaptirin CMV Cok tehlikeli hafife almayin Ben yandim siz yanmayin