Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim bulantılarım o kadar fazla ki bırakın ilişkiyi kocamı öpemiyorum bilesenağlama 10 haftalık hamileyim ve neredeyse 10 haftadır eşime ne sarılabiliyorum n öpebiliyorum. koku geliyo burnuma sürekli parfüm sıkmasa bile sigara kokusu mahvediyo benisenağlama çok üzülüyorum eşime dokunamıyorumsenağlama
:roflol:ayy sen beni bugün güldürdünya allahda seni güldürür insallah..inan esimde bu hamileligimde benden cok cekiyor..kötükedihüso tuvalete gitme..parfüm sürme..hapsirma...oturma..kalkma...artik adam ne yapacagini sasirdi..zaten yanima yaklastirmiyorum..ilk hamileligim hic böyle degildi..insallah bundada cabuk düzelirim..ben 2 kere eşimi görünce kustum düşün artıkkafamçokkarıştı ki eşim çoook temiz bir insandır pis olsada kussam neyse..üzülme geçiyor o günlerde...ama bence hamileliğin ennnnn zor zamanları..son aylar da zor oluyor diyorlar ama inan o kadar değil..ağrılar oluyor biraz.dayanılmayacak şeyler değil ama..en fazla 6-7 haftaya atlatırsın canım bu durumu
Bende 8. haftamdayım 9 ay önce 19. haftalık bir bebek kaybettim. Bizede yasak az önce yatakta papaz olduk adamla. Raporluyum işe bile göndermiyor doktorum adamım hala benden medet umuyor. Mide bulantılaım var. Hiçbir şekilde onu tatmin edemiyorum. Sinirlendi yattı bende bakayım şu sitede işe yarar bişeyler bulabilecekmiyim diye zırlaya zırlaya yataktan çıktım.(((
Ya ben bu adamları anlamıyorum bizim kabahatimiz sanki bir de utanmadan söyleniyorlar boş ver şekerim.. Kusura bakma ama seninki de ayıp yane 9 ay önce olanları unuttu galiba.ayy sinirimi hoplattın kıs.Neyse sen ağlama yazık bebişine ..
:bbo:arkadaşlar merak ediyorum 2.5 aylık hamileyim acaba hamilelikte cinsel yaşam ne durumda olmal kaç aydan sonra devam edlmemeli ne zmanlar riskli lütfen yardımcı olun..
:teytey:kafamçokkarıştı:lepi:![]()
Bende 8. haftamdayım 9 ay önce 19. haftalık bir bebek kaybettim. Bizede yasak az önce yatakta papaz olduk adamla. Raporluyum işe bile göndermiyor doktorum adamım hala benden medet umuyor. Mide bulantılaım var. Hiçbir şekilde onu tatmin edemiyorum. Sinirlendi yattı bende bakayım şu sitede işe yarar bişeyler bulabilecekmiyim diye zırlaya zırlaya yataktan çıktım.(((
canim arkadasim , dun gece bende ayni saatlerde senin gibi zirliyordum, dun gece esim saat 9 gibi evden cikti. bir saat felan arkadaslarla bulusacam dedi. bende git tabi dedim evde cok sikiliyor yazik. ama saat 12, 30 eve geldi. tabi o saate kadar aklimdan ne hikayeler uydurdum. baska bir kadinla birliktemi diye neler geldi aklima inan.
bizim cinsel iliskimiz normalde haftada 5 kere felan oluyordu. simdi ise iki haftada iki defa oldumu tam hatilayamiyorum, olsa bile biran once bitsin diye dua ediyorum, midem cok bulaniyor ama esimi ihmal ettigim icinde cok uzuluyorum.senağlama