hamilelikte cinsel yaşam?

SaNeM..

şokolu bayan=)))
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2008
196
0
96
İçel Mersin
:bbo:arkadaşlar merak ediyorum 2.5 aylık hamileyim acaba hamilelikte cinsel yaşam ne durumda olmal kaç aydan sonra devam edlmemeli ne zmanlar riskli lütfen yardımcı olun..
:teytey:kafamçokkarıştı:lepi:kaydirigubbakcemile4

bunu sana en iyi doktor söyleyebili ama ben 34 haftalık hamileyim eşimle hala birlikte oluyoruz ben bir zararını görmedim ama benim hiç tehlikem yoktu düşük felan onlar çok önemli

bize dr.umuz düşük tehlikesi olmadığı için haftada 2 kez önermişti
ama bu bazen aştı tabi de
şimdi 25 haftalık hamileyim
tekil gebeliklerde son ay
ikiz gebeliklerde son 3 ay
yapmayın diyır nette
ama bizim dr.daha bişey demedi

hayatim bu senin hamileligine bagli..eger düsük riski olan bir gebelikse iliski bir müddet yasaklanabilir..arkadasin dedigi gibi doktoruna sorman gerekir..benim ilkindede ikincidede problemim olmadigi icin son zamana kadar iliskiye girebildik..ama bu kisiden kisiye degisir...ama düsük riski felan olsaydi doktorun sana zaten söylerdi..ama sen yinede bir sor...

bencede kızlar haklı en doğrusu doktorunla konuşmak canım...
bende en başlarda idrar yolu enfeksiyonu olduğu için temizlenene kadar ilişki yasaktı ama şimdi çok şükür bir şey yok ve ilişkide varrr...
sen doktorunla bir konuş kafanda soru işareti kalmasın....
inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini....

benim düşük riskim erken doğum riskim yoktu..zaten öyle bir drurmda dr mutlaka söylüyor yapmayın diye..ama ne zaman 7 ay bitti acaip acı duymaya başladım..bebeiş iyice dayandığından olabilir..bizde bıraktık artık

benim bulantılarım o kadar fazla ki bırakın ilişkiyi kocamı öpemiyorum bilesenağlama 10 haftalık hamileyim ve neredeyse 10 haftadır eşime ne sarılabiliyorum n öpebiliyorum. koku geliyo burnuma sürekli parfüm sıkmasa bile sigara kokusu mahvediyo benisenağlama çok üzülüyorum eşime dokunamıyorumsenağlama

benim bulantılarım o kadar fazla ki bırakın ilişkiyi kocamı öpemiyorum bilesenağlama 10 haftalık hamileyim ve neredeyse 10 haftadır eşime ne sarılabiliyorum n öpebiliyorum. koku geliyo burnuma sürekli parfüm sıkmasa bile sigara kokusu mahvediyo benisenağlama çok üzülüyorum eşime dokunamıyorumsenağlama

ben 2 kere eşimi görünce kustum düşün artıkkafamçokkarıştı ki eşim çoook temiz bir insandır pis olsada kussam neyse..üzülme geçiyor o günlerde...ama bence hamileliğin ennnnn zor zamanları..son aylar da zor oluyor diyorlar ama inan o kadar değil..ağrılar oluyor biraz.dayanılmayacak şeyler değil ama..en fazla 6-7 haftaya atlatırsın canım bu durumu

ben 2 kere eşimi görünce kustum düşün artıkkafamçokkarıştı ki eşim çoook temiz bir insandır pis olsada kussam neyse..üzülme geçiyor o günlerde...ama bence hamileliğin ennnnn zor zamanları..son aylar da zor oluyor diyorlar ama inan o kadar değil..ağrılar oluyor biraz.dayanılmayacak şeyler değil ama..en fazla 6-7 haftaya atlatırsın canım bu durumu
:roflol:ayy sen beni bugün güldürdünya allahda seni güldürür insallah..inan esimde bu hamileligimde benden cok cekiyor..kötükedihüso tuvalete gitme..parfüm sürme..hapsirma...oturma..kalkma...artik adam ne yapacagini sasirdi..zaten yanima yaklastirmiyorum..ilk hamileligim hic böyle degildi..insallah bundada cabuk düzelirim..:emir_bebek: digerinde dört aydan sonra hormonlarim tersine dönmüs ve ben adamin pesinde döner olmustum:1hug:

kızlar maşallahınız var. ben hamilelik boyunca ilişkiden hep uzak durdum. zaten ilk üç ay doktor yasakladı. sonra 6. aya kadar bulantılar geçmedi, köreldim baya. sonra da erken doğum tehlikesi filan derken olmadı hiç. zaten karnım gergin taş gibi çok acıyo.

Bize 13-14. hftaya kadar yasak. Bİr düşüğüm olmuştu eylül ayında. Bu sefer de lekelenmelerim olunca "kesinlikle hayır" dedi doktor. Gün sayıyoruz valla :) Yeter ki, bebiş sağlıklı olsun, napalım..

walla kocalarımızın haline acıyorum onlarda çekiyo demekki.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 8. haftamdayım 9 ay önce 19. haftalık bir bebek kaybettim. Bizede yasak az önce yatakta papaz olduk adamla. Raporluyum işe bile göndermiyor doktorum adamım hala benden medet umuyor. Mide bulantılaım var. Hiçbir şekilde onu tatmin edemiyorum. Sinirlendi yattı bende bakayım şu sitede işe yarar bişeyler bulabilecekmiyim diye zırlaya zırlaya yataktan çıktım.:((((

Bende 8. haftamdayım 9 ay önce 19. haftalık bir bebek kaybettim. Bizede yasak az önce yatakta papaz olduk adamla. Raporluyum işe bile göndermiyor doktorum adamım hala benden medet umuyor. Mide bulantılaım var. Hiçbir şekilde onu tatmin edemiyorum. Sinirlendi yattı bende bakayım şu sitede işe yarar bişeyler bulabilecekmiyim diye zırlaya zırlaya yataktan çıktım.:((((

Ya ben bu adamları anlamıyorum bizim kabahatimiz sanki bir de utanmadan söyleniyorlar boş ver şekerim.. Kusura bakma ama seninki de ayıp yane 9 ay önce olanları unuttu galiba.ayy sinirimi hoplattın kıs.Neyse sen ağlama yazık bebişine ..

Ya ben bu adamları anlamıyorum bizim kabahatimiz sanki bir de utanmadan söyleniyorlar boş ver şekerim.. Kusura bakma ama seninki de ayıp yane 9 ay önce olanları unuttu galiba.ayy sinirimi hoplattın kıs.Neyse sen ağlama yazık bebişine ..

Sağol canım. Bu böyle devam ederse biz yataklarıda ayırırız artık. şu an cinsellik düşünecek durumda değilim. Tesellin için teşekkür ederim.

:bbo:arkadaşlar merak ediyorum 2.5 aylık hamileyim acaba hamilelikte cinsel yaşam ne durumda olmal kaç aydan sonra devam edlmemeli ne zmanlar riskli lütfen yardımcı olun..
:teytey:kafamçokkarıştı:lepi:kaydirigubbakcemile4

canim bende 10 haftalik hamileyim , bu benim 3. bebegim. 2. cocugumun dogacagi gun ilk cocugumu sabah okula birakmistim. esim evdeydi usudum diye sicacik yanina sokuluverdim, uyandi ve birlikte olduk. biraz uyudum sanirim sonra ogle gibi sancilarim basladi. aksamda doguverdi. bebisim gunugunune dogdu. haa bide derlerki son aylarinda iliskiye girersen bebek pis dogar.... hic alakasi yok kizlar benim bebegim sanki banyodan cikmis gibi tertemizdi. kaymak gibi bembeyaz, havuc sacli bi erkek cocuk dogurdum.

yani diyecegim doktor yasagi yoksa ve hersey normal gidiyorsa, nezaman ,nerde, ne sekilde esinle birlikte olmak istiyorsan sakincasi olmuyor...:CüvCüv:

canim arkadasim , dun gece bende ayni saatlerde senin gibi zirliyordum, dun gece esim saat 9 gibi evden cikti. bir saat felan arkadaslarla bulusacam dedi. bende git tabi dedim evde cok sikiliyor yazik. ama saat 12, 30 eve geldi. tabi o saate kadar aklimdan ne hikayeler uydurdum. baska bir kadinla birliktemi diye neler geldi aklima inan.
bizim cinsel iliskimiz normalde haftada 5 kere felan oluyordu. simdi ise iki haftada iki defa oldumu tam hatilayamiyorum, olsa bile biran once bitsin diye dua ediyorum, midem cok bulaniyor ama esimi ihmal ettigim icinde cok uzuluyorum.senağlama

canim arkadasim , dun gece bende ayni saatlerde senin gibi zirliyordum, dun gece esim saat 9 gibi evden cikti. bir saat felan arkadaslarla bulusacam dedi. bende git tabi dedim evde cok sikiliyor yazik. ama saat 12, 30 eve geldi. tabi o saate kadar aklimdan ne hikayeler uydurdum. baska bir kadinla birliktemi diye neler geldi aklima inan.
bizim cinsel iliskimiz normalde haftada 5 kere felan oluyordu. simdi ise iki haftada iki defa oldumu tam hatilayamiyorum, olsa bile biran once bitsin diye dua ediyorum, midem cok bulaniyor ama esimi ihmal ettigim icinde cok uzuluyorum.senağlama

yaaaaaaaaa sorma kardeş aynı korku bendede var ben:delphin: 25 haftalık hamileyim ilk aylarda bir kere ilişkimiz oldu kanamam geldi doktorum ilk 3 ay yasak dedi sonrada eşim korktu karnıma bile dokunamıyo adam korkudan bırak ilişkiyi eee daha 3 ay var hep böyle olacaksa bu adam napar başka birilerini bulmasın en çok aldatma bu zamanlarda oluyomuş insan korkuyo artık nereye gidiyo ne yapıyo hep sorar oldum ama kocamda evden işe işten eve bi adam gelip bilgisayarın başında oturur bu internet denen olaydanda korkuyorum paronayak oldum yaaa :uhm:

düşük tehlikeniz veya herhangi bir kanamanız yoksa bi sakıncası da yok arkadaşlar tabiki de her gün değil ama çok da arayı açmayın tabiki probleminiz bulantı vs.. yoksa diyorum.walla benim hormonlar tersine galibaa adamcazım kaçıyor ben kovalıyorum :) bişiy olmaz diye :):sm_cool:Şeniz

Back
X