Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet normal canım. Bazen çok istekli bazende çok isteksiz olabilirsnSelam kızlar 7 haftalik hamileyim cinsel isteğim çok fazla normal mi sizce
Esim de çocuğa bisi olur diye ilişkiye girmiyor masturbasyin yapiyorum zararı yok diye biliyorum ama sorun olur mu kiGayet normal canım. Bazen çok istekli bazende çok isteksiz olabilirsn
Normal canım cinsel istek bendede artmıştı ve bzdede öyleydi ilişki tüm gebelik bıyunca en fazla 2 kere bnm zorumla olduEsim de çocuğa bisi olur diye ilişkiye girmiyor masturbasyin yapiyorum zararı yok diye biliyorum ama sorun olur mu ki
Riskli bir gebeliğin yoksa cinsel ilişkinin zararı yok canmEsim de çocuğa bisi olur diye ilişkiye girmiyor masturbasyin yapiyorum zararı yok diye biliyorum ama sorun olur mu ki
Acikcasi doktor riskli falan demediRiskli bir gebeliğin yoksa cinsel ilişkinin zararı yok canm
O zaman bir sakıncası yok ben 28 haftalık gebeyim cinsel hayatımız devam ediyorAcikcasi doktor riskli falan demedi
Esim çocuğa bisi olur diye korkuyorO zaman bir sakıncası yok ben 28 haftalık gebeyim cinsel hayatımız devam ediyor
Kavga çıkarın. Korkulacak bir şey olsa doktor "yasak" derdi. Ben bu kadar istekliyken sen reddedersen bebek doğduktan sonra da ben seni reddedeceğim de. Şurada huzurla sevişebileceğiniz 8 ayınız kalmış onu da adamın korkularına kurban etmeyin.Esim çocuğa bisi olur diye korkuyor
Benmki de korkuyordu ama doktor açıklama yaptıktan sonra öyle düşünmedi. Cnku bebek rahim içinde ilişki sadece vajina girişinde oluyor. Önemli olan zorlamamakEsim çocuğa bisi olur diye korkuyor
yapmayın kasılma olur:)Esim de çocuğa bisi olur diye ilişkiye girmiyor masturbasyin yapiyorum zararı yok diye biliyorum ama sorun olur mu ki
Cinsel ilişkinin zararı yokda masturbasyonun da yoktur tabi kiEsim de çocuğa bisi olur diye ilişkiye girmiyor masturbasyin yapiyorum zararı yok diye biliyorum ama sorun olur mu ki
benimde öyle olmuştu son aylar baya isteğim vardıSelam kızlar 7 haftalik hamileyim cinsel isteğim çok fazla normal mi sizce