Hamilelikte cinsel ilişki

Oooyyykuuuuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2021
265
342
53
26
Kızlar merhaba hamileyken cinsel ilişkiye giren var mi aranizda 12+3üz şuan doktora ortalama 1 ay önce doktor biraz daha bekleyelim demişti ilişki için ama kontrolüm haftaya merak ettim acaba bu sıralar iliskiye giren var mı varsa nelere dikkat ettiniz korundunuz mu yardımcı olursanız sevinirim

Bana doktorum cinsel hayatına devam edebilirsin hiçbir sorun oluşturmaz demişti bizde ara vermedik. Ama size doktorunuz bekleyelim demiş o yüzden doktorunuzu dinlemeniz daha sağlıklı.

Merhabalar doktor artık serbest diyene kadar bekleyin kesinlikle. 11. Haftada Biz doktoru beklemeden artık bişey olmaz diye denedik ama kanamam oldu bi sorun olmadı çok şükür ama boş boşuna heycan yani

Benim şu an bir riskim yok eşimle 12. Haftaya kadar olmaması için konuştuk. Doktoruma geçen hafta sordum haftada ikiyi geçmesin demişti ama biz yapmadık özellikle yorulduğum gün kendimi geri çekiyorum, korkuyorum bir şey olacak diye.

Bana doktorum cinsel hayatına devam edebilirsin hiçbir sorun oluşturmaz demişti bizde ara vermedik. Ama size doktorunuz bekleyelim demiş o yüzden doktorunuzu dinlemeniz daha sağlıklı.
Düşük yapmıştım ben ondan bekleyelim dedi galiba 12. Haftayi gecince de kafama takıldı 1 hafta daha bekleyelim bari

Merhabalar doktor artık serbest diyene kadar bekleyin kesinlikle. 11. Haftada Biz doktoru beklemeden artık bişey olmaz diye denedik ama kanamam oldu bi sorun olmadı çok şükür ama boş boşuna heycan yani
Ayy geçmiş olsun bir şey olmamış Allah'tan çok şükür dikkat etmek lazım demek ki

Doktor izin verdiyse korkma bence Allah'ın izniyle bir şey olmaz doğum için iyi oluyormuş okuduguma göre

Meraba 16 haftalık hamileyim dün gece ilişki yaşadım kocamla fakat bugün çok ağrılarım var daha öncesinde doktora her gittiğimde hiç bir yasak koymadı bana bu ilişki konusunu da sormaya çok çekindim sormadan yaptım sonuçta hiç yasak koymadı, şuan da da ağrılarım çok fazla ne yapmalıyım yardım eder misiniz

11. Haftada dayanamadık iliskiye girdik, alakasi vardir yoktur bilemem adet gibi kanamam oldu.. Sukur bebeklrim iyiydi. Ama canimdan can gitti. Bir daha da tovbe ettik zaten. Agrilarim hala var ve 11 haftada hic olmayan lekelenmelerim hala devam ediyor..

Bende 17 haftalik hamileyim eşimle günde 2-3 kez bile iliskiye giriyorduk cok sık yapiyorduk hemde her gün fakat kanamam oldu ara verdik o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…