• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte cinsel ilişki

Cicibayan14

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2018
303
198
23
27
Arkadaşlar ben 2 aylık hamileyim normal giden bi hamileliğim var şu an doktor ilişki hakkında bişey demedi hiç bizde haftada 1 falan yaptık ben korkuyorum bişey olucak diye ama eşim çok istiyor eşim 20 günlüğüne yok askerde konuşuyoruz çok özledim oyle böyle gelince muhtamel birlikte olmak ister hamilelikten önce haftda 3 4 kere birliktelik oluyordu 1 yıllık evliyiz sizce ilişkiye girmek bebeğe zarar verirmi ilk hamileliğim tecrübesizim

Benim doktorum risk görmedi kanama da olmadığı sürece cinselliği kısıtlamadı. En fazla haftada 2 kez oldu bir sorun yaşamadım. Riskiniz yoksa bir sorun olacağını sanmam. İnşallah sağ sağlim alırsınız kucağınıza :KK200:

Benim doktorum risk görmedi kanama da olmadığı sürece cinselliği kısıtlamadı. En fazla haftada 2 kez oldu bir sorun yaşamadım. Riskiniz yoksa bir sorun olacağını sanmam. İnşallah sağ sağlim alırsınız kucağınıza :KK200:
amin inşallah 🥰eşim gelene kadar 2buçul aylık olcak nasipse benimde kanamam yok

Iliskiden kaynaklanmayan bir kanamam olmuştu bir tek o zaman 2 hafta ara vermiştik onun harici doğumdan 2 gün önceye kadar ilişkimiz olmuştu. Kanama vs olmadığı sürece bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Hem doğumu da kolaylaştırır diyorlar

Doktor bir risk gormedigi surece sorun degilde bende asiri bir isteksizlik var zerre istemiyorum sadece 1 kere oldu. Haftada 1 yapabilsem raziyim suan. Ztn bulantilar siskinlik kasik agrilari fln derken aklimdan bile gecmiyo:/

Back
X