• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAmilelikte ciltte sivilcelenme

Kayrakaya24

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
14
1
16
29
merhaba iyi akşamlar 15 haftalık hamileyim cildimde çok sivilcelenme lekelenme çirkinleşme oldu bu geçicimidir yaşayan var mı? Sivilce konusuna takıntılıyım 1 seneye yakın aknetrent kullandım emeklerim boşa mı gidicek yoksa geçer mi bu sivilceler kırmızı benekler

merhaba iyi akşamlar 15 haftalık hamileyim cildimde çok sivilcelenme lekelenme çirkinleşme oldu bu geçicimidir yaşayan var mı? Sivilce konusuna takıntılıyım 1 seneye yakın aknetrent kullandım emeklerim boşa mı gidicek yoksa geçer mi bu sivilceler kırmızı benekler

Aynı problemi ben de yaşıyorum
Yüzüm boynum sırtım hep sivilce oldu
Doktorum geçer dedi
Hormonların yüksek oluşundan kaynaklıymış
Cildini temiz tut yağlı kalmasın
Bir yazıda çıktı çok fazla sivilcelenme yaşayan hamilelerin bebeklerinin erkek olduğunu okumuştum
Erkek bebebteki testesteron hormonu sebep oluyormuş
Benim bebeğim erkek
Kızıma hamileyken bu tarz problem yaşamamıştım

Aynı problemi ben de yaşıyorum
Yüzüm boynum sırtım hep sivilce oldu
Doktorum geçer dedi
Hormonların yüksek oluşundan kaynaklıymış
Cildini temiz tut yağlı kalmasın
Bir yazıda çıktı çok fazla sivilcelenme yaşayan hamilelerin bebeklerinin erkek olduğunu okumuştum
Erkek bebebteki testesteron hormonu sebep oluyormuş
Benim bebeğim erkek
Kızıma hamileyken bu tarz problem yaşamamıştım
ayni benimde sizin gibi kizimda cildim duzelmisti resmen bir tane sivilce cikmiyordu simdi erkek bebek bekliyorum cenemin fotosunu gondersem korkarsiniz suanda ayni yerde füze gibi bir sürü cikmis.biri bitiyo digeri cikiyo...aslinda tipta tam tersi imiş Dr Kağan kocatepenin bir videosunda izledim kiz cocukta österojen hormonu salgilanirmis bu hormon sivilce yaparmis erkek bebekdede testesteron hormonu salgilanirmis bu hormonda yapmazmis

ayni benimde sizin gibi kizimda cildim duzelmisti resmen bir tane sivilce cikmiyordu simdi erkek bebek bekliyorum cenemin fotosunu gondersem korkarsiniz suanda ayni yerde füze gibi bir sürü cikmis.biri bitiyo digeri cikiyo...aslinda tipta tam tersi imiş Dr Kağan kocatepenin bir videosunda izledim kiz cocukta österojen hormonu salgilanirmis bu hormon sivilce yaparmis erkek bebekdede testesteron hormonu salgilanirmis bu hormonda yapmazmis

Merhaba
Yapacak bi şey olsa ama yok işte
İçten gelen bir şeyi de dıştan düzeltemiyoruz
Kaan Kocatepe'yi ben de dinlemiştim
Sen yalnış hatırlıyorsun sanırım
Doktor kızlar anneyi çirkinleştirir erkekler güzel yapar diye bir inanış var bu doğru değil.ona bakarsan erkek testesteron hormonu ürettiği için sivilcelenme yapar demişti
Sağlıklı gebelik dilerim

Bende de aynı problem var şimdiye kadar bir tane sivilce sorunum yoktu kızıma hamileyken de böyle birşeyle karşılaşmadım ama şuan sıratım sivilce kaynıyor biri bitiyor tekrar çıkıyor çok canım sıkılıyor

Bende de aynı problem var şimdiye kadar bir tane sivilce sorunum yoktu kızıma hamileyken de böyle birşeyle karşılaşmadım ama şuan sıratım sivilce kaynıyor biri bitiyor tekrar çıkıyor çok canım sıkılıyor
Bebeğinizin cinsiyeti belli oldu mu acaba

Back
X