Hamilelikte cilt bakım

Emasilo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2020
144
166
Kızlar merhaba, hamile olduğumu yeni öğrendim. Tüp bebekle hamile kaldım, uzun zamandır uğraşıyoruz. O yüzden hamile olduğumu öğrenince herşeye çok dikkat etmeye çalışıyorum😊 hamilelikte kullandığınız temiz içerikli nemlendirici, şampuan, sabun önerebilir misiniz? Cildim çok kuruyor, normalde çok yağlıdır. Özellikle nemlendirici öneriniz varsa çok sevinirim🙏

Kızlar merhaba, hamile olduğumu yeni öğrendim. Tüp bebekle hamile kaldım, uzun zamandır uğraşıyoruz. O yüzden hamile olduğumu öğrenince herşeye çok dikkat etmeye çalışıyorum😊 hamilelikte kullandığınız temiz içerikli nemlendirici, şampuan, sabun önerebilir misiniz? Cildim çok kuruyor, normalde çok yağlıdır. Özellikle nemlendirici öneriniz varsa çok sevinirim🙏
Evet ben de bunlari merak ediyorum. Cilt bakiminda konu actim ama hic yorum gelmedi. Özellikle de güneş kremini merak ediyorum. Siz gunes kreminde ne kullanıyorsunuz?

Merhaba😊 inşallah yorum yapan olur, çok merak ediyorum ben de😊 içeriğini bilmediğim için güneş kremine de başlayamadan henüz, yorumlara göre hareket ederim dedim🙄 Kollarım ve bacaklarım pul pul oldu kuruluktan.

Güneş kremi olarak solante pregna öneriyorlar genellikle doktorlar. Mineral filtreli olması gerekiyor. Uva ve uvb koruyuculuğu olmalı. Oksibenzon içermemeli. Çinko oksit içerebilir. Zaten böyle bakınca da solante pregna ve avene mineral öne çıkıyor. Ben de henüz karar veremedim hangisini alacağıma, araştırıyorum biraz

X