- 4 Kasım 2022
- 793
- 181
- 23
- 23
- Konu Sahibi betulrahimi
10+3 günlük hamileyim ve aşırı derecede çiğköfte çekiyor canım ne yapicam bilmiyorum sizce yesem 1 kere nolur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yiyorum basindan beri yiyorum 20 haftalik hamileyim cok severim cokta yerim :)) etsiz yiyorum etli yiyemem zaten sevmem etliden huylanirim... etsiz cigkofteden nolcak ki bulgur salca o. Yalniz yediginiz yerde degilde yesillikleri kendiniz yikayin ole yiyin..10+3 günlük hamileyim ve aşırı derecede çiğköfte çekiyor canım ne yapicam bilmiyorum sizce yesem 1 kere nolur
TeşekkürlerBen yiyorum basindan beri yiyorum 20 haftalik hamileyim cok severim cokta yerim :)) etsiz yiyorum etli yiyemem zaten sevmem etliden huylanirim... etsiz cigkofteden nolcak ki bulgur salca o. Yalniz yediginiz yerde degilde yesillikleri kendiniz yikayin ole yiyin..
Etsiz yerseniz de is yikanmamis maydanoz vs de tehlikeli yemeyin
cig koftenin icindeki yesillik .hamurundaki maydanoz vs mi yikancakEe yıkar onları?
cig koftenin icindeki yesillik .hamurundaki maydanoz vs mi yikancak
valla bizimkinde maydanoz var disimde goruyorum ablacim niye zorluyorsun gordugum yedigim seyi sen daha iyi mi biliyorsun ? aaa lafa bak kendinden eminlige bakÇiğköfte de hamurunda maydonoz ve yeşillik olduğunu sanıyorsunuz peki
valla bizimkinde maydanoz var disimde goruyorum ablacim niye zorluyorsun gordugum yedigim seyi sen daha iyi mi biliyorsun ? aaa lafa bak kendinden eminlige bak
Gercekten komik misiniz bildiginiz durumculerden aldigim cig koftenin hamurunda maydanoz var arada disimde kalir gider disimi fircalarim . Siz ne yediginizin farkinda degilsiniz diye ben mi yorum yapmiyim sabir sinavi gibi insansiniz komik gercektenMerakımdan soruyorum. Sizinki hangi yöre?
Gercekten komik misiniz bildiginiz durumculerden aldigim cig koftenin hamurunda maydanoz var arada disimde kalir gider disimi fircalarim . Siz ne yediginizin farkinda degilsiniz diye ben mi yorum yapmiyim sabir sinavi gibi insansiniz komik gercekten
bence doktor olan ben oldugum icin beni dinlese daha iyi olur ama siz daha iyi bilirsiniz tabi .icinde maydanoz olan bir seyi yemesin nasil yikandigini bilmiyoruz toxo bulasirsa sikinti olur .gerekirse evde kendi yapsin temiz temiz yesin bence daha mantikliÜff bende bir şey biliyorsunuz sanıp ciddiye alıyorum sizi. İçinde olan maydonozu yıkayabilir diyoruz. Hamurunda olanı nasıl yıkasın diyorsunuz. Bende sandım ki sizin yöre de çiğköfte hamuruna maydonoz koyuluyor.
İçinde ayrıca koyulan maydonoz için kadına yeme diyormuşsunuz. Sizi dinlese kadın 9 ay yiyemeyecek. Neyse ki bizim gibi aklı başında üyeler var da sizler azınlık kalıyorsunuz.
bence doktor olan ben oldugum icin beni dinlese daha iyi olur ama siz daha iyi bilirsiniz tabi .icinde maydanoz olan bir seyi yemesin nasil yikandigini bilmiyoruz toxo bulasirsa sikinti olur .gerekirse evde kendi yapsin temiz temiz yesin bence daha mantikli
Evet doktorum inansaniz inanmasaniz da hatta forumdan yuz yuze gorustugum insanlar da var . Ayrica zekama hakaret edemezsiniz yok oyle bir seyHımm muhasebeci yazıyor ama peki
Doktor olsanız bu zekada olmazsınız kusura bakmayın. Kuzenlerim doktor leb demeden leblebiyi anlıyorlar.
Size daha ayrıca satın alıp evde yıkayıp yiyebileceğini anlatamadık kaç dakikadır. Aynen doktorsunuz aynen.