- 30 Haziran 2014
- 3.916
- 4.814
-
- Konu Sahibi Kedili0983
Kayısı çekirdeği yağı mı? Bunuda not aldım .. Uykum kaçtı hesap yaptım bana tavsiye edilen krem 180 tl başlarda 2 hafta 5. Aydan sonra 1 haftada bitiyormuş doğumdan sonrada kullanıcan 3-4 ay .. 180x40 hafta ( ortalama ) = 7.200 tl para eder yahu !!!Güzel bi tarıf.
Hamileyken sadece kayısı cekırdeği yahu kullandım hıv catlağım olmadı
Ayol naptın sen okadr para verilir mi.bak bu yagı hergun düzenli olarak surmesende dustan cıkınca kurulanmadan nemli vucuduna güzelce sur masaj yap.okadar kılo aldım şiştim ama hıc catlagım yokKayısı çekirdeği yağı mı? Bunuda not aldım .. Uykum kaçtı hesap yaptım bana tavsiye edilen krem 180 tl başlarda 2 hafta 5. Aydan sonra 1 haftada bitiyormuş doğumdan sonrada kullanıcan 3-4 ay .. 180x40 hafta ( ortalama ) = 7.200 tl para eder yahu !!!
Karışımda kayısı yağı olarak geçiyor ben onu kayısı çekirdeği yağı olarak not aldım ekleticem .. Diyorum ya hesaplayınca şok oldum 7.200 tl ne demek yahuAyol naptın sen okadr para verilir mi.bak bu yagı hergun düzenli olarak surmesende dustan cıkınca kurulanmadan nemli vucuduna güzelce sur masaj yap.okadar kılo aldım şiştim ama hıc catlagım yok
Aynen, fısfıslı şişe tavsiye ettiler bana .. Evet bu yağlar çatlamayı engelliyormuş .. Aktarda yaptırabiliyormuşuz.. Kuzenimin eşi hamile yaklaşık 7,5 aylık artık neredeyse hafta bitmeden krem bitiyormuş onlar yetişemedi masrafa onada yaptırmamı rica etti bu karışımdan .. Evet krem lieracBahsettiğin krem lierac sanırım :) ben kullanıyorum ama şimdilik sadece duştan sonra, ilerleyen dönemlerde daha çok kullanmam gerekicek.
Bu yağları alıp her akşam kullansam lierac ıda sadece dus sonrası kullansam olur sanırım.
Aklıma bişey takıldı, yağları aktarmı karıstıryor siz alıp kendiniz mi karıstıracaksınız. Fısfıslı bir şişe mi uydursam acaba
Çookk şanslısın tatlımben h,çbirşey kullanmaadım hiç çatlağım olmadı:)
Öyle diyorsunuz ama genede bayağı önlüyormuş bu karışım çok korkuyorum bu çatlak olayından denicem bu haftadan itibarenNe yaparsaniz yapin vucudunuz catlaga meyilliyse catlayacaksiniz :)
O hic catlamamis olanlar zaten normal nemlendirici de surse catlamazlardi.
Catlaklar zaten cildin altinda oluyor.
Istediginiz yagi surun, cildiniz esnek degilse catlayacaksiniz.
Canım valla hesap yapınca aklımı oynatıcak gibi oldum .. O kreme yatırdığımız parayla bebişe hesap açılır bankadaDenemem lazım hemen.bende 1 aydır lierac kullanıyorum ama bitmesin diye çok sürmüyorum i.im rahat değil o yüzden.bugün ilk işim aktara gidip yağları almak olacak.saol arkadaşım bizimlede paylaştığın için bu güzel bilgiyi
Aynen, fısfıslı şişe tavsiye ettiler bana .. Evet bu yağlar çatlamayı engelliyormuş .. Aktarda yaptırabiliyormuşuz.. Kuzenimin eşi hamile yaklaşık 7,5 aylık artık neredeyse hafta bitmeden krem bitiyormuş onlar yetişemedi masrafa onada yaptırmamı rica etti bu karışımdan .. Evet krem lieracama cidden ben vermicem o parayı
Evet canım benim hepsinden eşit miktarda 1 lt toplamda olacak şekilde yaptırıyormuşux .. Her gün sürücekmişiz biraz emmesini bekliyecekmişiz yani sürüp hemen giyinmemek lazımmış .. O yüzden akşAmları yapsanız daha iyi olur diyorlarbende çatlak önleyici bişeyler alayım diyordum ... aktarlara yaptıracağız ama hangisinden ne kadar koyulup hazırlanacakbu karışım ... hepsinden eşit mikrarlar mı
Dene canım yoksa bu marka kremler bizi iflas ettiricekAy bende deniyim bu karışımı,bende geçenlerde bir yağ aldım bide bio oil aldım onları sürüyorum.. Çok korkuyorum çatlamaktan
Süperrrr çok sevindim canım işe yaramasına bende başlıcam bu hafta , sen her gün mü sürdün? Birde masaj da yaptın mı ? Son bir sorum daha var yağı sürdükten sonra kaç dakka bekledin ? Çok soru oldu biliyorumBu yazdığınız tarifi 2 sene evvel kullananlardanım.Toplamda 52 tl ödedim bu yağ karışımına.Hiç çatlağım da yok.24 kilo aldım hamilelikte.
Hergün sürdüm,sprey cam şişeye koymuştu aktar ten emene kadar masaj yaptım.Duştan sonra çok güzel oluyor.Bu arada sadece göbişe değil bacak kalça ve göğüslere de sür.Malum uçan balon kıvamında oluyoruz son zamanlarda:)))Süperrrr çok sevindim canım işe yaramasına bende başlıcam bu hafta , sen her gün mü sürdün? Birde masaj da yaptın mı ? Son bir sorum daha var yağı sürdükten sonra kaç dakka bekledin ? Çok soru oldu biliyorum