Hamile kalayım da çatlağı filan başımla beraberSelam kızlar, 25 haftalık hamileyim ilk başlarda genital bölgemin üst tarafları catlamisti şimdi de karnımın alt kısımları çatlamış aynı sefa kremi kullaniyorum ama yine de çatlamış lierac alicam ama size danışmak istedim. Sizler neler kullanıyorsunuz?
Hic guvenemiyorum artik vallaBenimde vardı ama karnında yoktu bacaklarımda falan vardı bende senin dediğini yapayim olmadı kafam biraz kari
Bende bugune kadar gördüğüm en yüksek kiloda hamile kaldım ve daha öncesinde de bacaklarımda çatlaklar vardı lieracin oluşmuş çatlaklar için bir yağı var kullananlar memnun bir dene istersen canım
O zaman bugün full hindistan cevizi yağı ile yağlıyorum vücudumu çünkü her yerimde varEvet canım çok işe yaradı bende kırmızı yırtıklar için birebir
Yarın şok olucaksin o dereceO zaman bugün full hindistan cevizi yağı ile yağlıyorum vücudumu çünkü her yerimde var
Ciddi mi ya benimkiler kirmizi halaYarın şok olucaksin o derecevücuttan vücuda değişebilir tabi ama ben bir günde etkisini görmüştüm
Ay çok heyecanlandım sen böyle deyince her gün yapicaaamYarın şok olucaksin o derecevücuttan vücuda değişebilir tabi ama ben bir günde etkisini görmüştüm
Bende çok kilo almadım 4 kilo aldım ama yine de catladim bio oil alcam bugun bide onu denicemİlk hamileligimde çatladim. Kendim karışim yapmistm tv duymuştum, katı kakao yağı, hihdisran cevizi yağı bikac şeyde vardi sabah akşam sürdüm çatladim.simdi kilo kontrolü yaptım ve bio oil kullandım catlamadim ,cok düzenlide.kullanmadim
Denedim canım gerçekten rengi açıldı gibi geldi bana sabah akşam sürcemGüncel durumlarını bekliyorum deneyenlerr
Ay çok sevindim inşallah hepsi giderDenedim canım gerçekten rengi açıldı gibi geldi bana sabah akşam sürcem
AmiinAy çok sevindim inşallah hepsi gider
Mamaura galiba markası çatlak önleyici krem kullanıyorum 6. Aya kadar falan biooilin çatlak önleyici yağını kullandım sadece 3. Ay gibi başlamıştım o bitince bu kreme döndüm memnunum genetik mi bilmiyorum ama henüz çatlak oluşmadı bendeSelam kızlar, 25 haftalık hamileyim ilk başlarda genital bölgemin üst tarafları catlamisti şimdi de karnımın alt kısımları çatlamış aynı sefa kremi kullaniyorum ama yine de çatlamış lierac alicam ama size danışmak istedim. Sizler neler kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?