Hamilelikte çatlaklar için en iyi krem,yağ vs tavsiyesi istiyorum 🙏🏼

Güleyim mi üzüleyim mi bilemedim margi 😂 ben de 4. Aydan başladım kullanmaya. 2. Kutuya doğuma 2 hafta kala başlamıştım. 2. si daha yarım bile olmadan doğuma gitim. çok şükür 0 çatlak. 🧿 biraz genetik de galiba bu işler. Annem de mesela 2 doğum, 1 düşük, 1 dış gebeliğe rağmen karnında 0 çatlakla 62 yaşına geldi 😅🧿
Bence de bunun tek açıklaması var: Genler 🧬 😐

Böyle bir başlık açmak üzereydim ama en güncel olan bu başlığı buldum. Çok iyi oldu. Ben başka başlık altlarında organik kantaron yağı cevabını da okudum. Ayrıca oluşmuş çatlaklara da çok iyi geliyormuş özellikle kırmızı olanların rengini açıp, görüntüyü azaltıyormuş.
Birde kalsiyumu arttırın diyorlar yoğurt yiyin demişler.
Ben bio - oil almıştım seneler önce arkadaşım kullanmış çok memnun kalmıştı. Onunda hiç çatlağı yoktu.
Bende şimdi yağlı bir nemlendiricim var yüzüme ve her yerime kullanabildiğim, çünkü cildim kuruya dönük o krem benim eczaneden aldığım doktora yazdırdığım bir krem, beni çok rahatlatır. Önce kremi sürüyorum. Biraz emdikten sonra bio oil kullanıyorum ama göbek açıkta kalırsa iyi. Çünkü tişört zaten emiyor. Hergün yapmadım şimdiye kadar ama artık 4.ay içindeyim.
Şimdi hindistan cevizi yağı da kullanayım diyorum. Ortaya karışık.
Biri demiş ki; sürdükten sonra streçle sarın. O da iyi fikir gibi geldi.
Varsa başka fikirler yazın bende öğreneyim 😀

Böyle bir başlık açmak üzereydim ama en güncel olan bu başlığı buldum. Çok iyi oldu. Ben başka başlık altlarında organik kantaron yağı cevabını da okudum. Ayrıca oluşmuş çatlaklara da çok iyi geliyormuş özellikle kırmızı olanların rengini açıp, görüntüyü azaltıyormuş.
Ben bio - oil almıştım seneler önce arkadaşım kullanmış çok memnun kalmıştı. Onunda hiç çatlağı yoktu.
Bende şimdi yağlı bir nemlendiricim var yüzüme ve her yerime kullanabildiğim, çünkü cildim kuruya dönük o krem benim eczaneden aldığım doktora yazdırdığım bir krem, beni çok rahatlatır. Önce kremi sürüyorum. Biraz emdikten sonra bio oil kullanıyorum ama göbek açıkta kalırsa iyi. Çünkü tişört zaten emiyor. Hergün yapmadım şimdiye kadar ama artık 4.ay içindeyim.
Ben de 4.ay içindeyim😍
Valla streç falan düşünmedim hiç. Hindistan cevizi yağı aldım. Onu kullanıyorum ve karnım açık geziyorum en az 1 saat. Geç kaldığım çatlaklarım için o zaman kantaron yağı süreyim. Kırmızılığı gördükçe moralim bozuluyor.

Merhaba kızlar,
14 haftalık hamileyim ama çatlak oluşmuş azcık.
Ben araştırma yapacağım derken çatlaklarım başlamış bile.
Hindistan cevizi yağını çok duyuyorum ama kararsızım. Sanki yapış yapış kalacak gibi hissediyorum. Asıl istediğim özellik yapış yapış kalmasın,yağlı kalmasın. Temiz kalsın istiyorum kendimi yağlı hissetmek istemiyorum. Anlatabildim mi onu da bilmiyorum 🥹
Kullanıp memnun kaldığınız bir ürün var mı?
Mümkünse görsel ile eklerseniz çoookk mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim♥️
bende 21 haftalık hamileyim Lierac ve Bio-oil kullanıyorum şuan için birsey yok ama lierac biraz pahalı olabilir ben eşi eczacı olan arkadaşıma sorduğumda oda sadece bu ikiisini kullanmıştı memnun kalan çok yani

bende 21 haftalık hamileyim Lierac ve Bio-oil kullanıyorum şuan için birsey yok ama lierac biraz pahalı olabilir ben eşi eczacı olan arkadaşıma sorduğumda oda sadece bu ikiisini kullanmıştı memnun kalan çok yani
bende 21 haftalık hamileyim Lierac ve Bio-oil kullanıyorum şuan için birsey yok ama lierac biraz pahalı olabilir ben eşi eczacı olan arkadaşıma sorduğumda oda sadece bu ikiisini kullanmıştı memnun kalan çok ya
lierac gerçekten saçma pahalı. Hindistan cevizi ile idare ediyorum ama bio oil çok duydum onu da alabilirim

Lierac jel kullandım sıfır çatlakta doğurdum, en çok çatlak son aylarda oluyor ve ben 39+3de doğurdum buna rağmen çatlak yok. Düzenli kullanımı önemli bence her gün mutlaka kullandım, yapış yapış bir hissi yok. Incia da almıştım mesela o yapış yapış rahatsız ediyor kullanamadım. Göğüs uçları da bakım istiyor onun içinde hep badem yağı kullandım. Doğum yapalı 3,5 ay oldu hiç yara olmadı ve hiç krem gümüş kapak vs kullanmadım

Lierac jel kullandım sıfır çatlakta doğurdum, en çok çatlak son aylarda oluyor ve ben 39+3de doğurdum buna rağmen çatlak yok. Düzenli kullanımı önemli bence her gün mutlaka kullandım, yapış yapış bir hissi yok. Incia da almıştım mesela o yapış yapış rahatsız ediyor kullanamadım. Göğüs uçları da bakım istiyor onun içinde hep badem yağı kullandım. Doğum yapalı 3,5 ay oldu hiç yara olmadı ve hiç krem gümüş kapak vs kullanmadım
MaşaAllah darısı bize 😍 benim birkaç çatlağım oldu maalesef geç kaldım kullanmakta. İnşaAllah bundan sonrasını kollarım

MaşaAllah darısı bize 😍 benim birkaç çatlağım oldu maalesef geç kaldım kullanmakta. İnşaAllah bundan sonrasını kollarım
Canım bu topic i şimdi gördüm sonrasında çok çatladınız mı ? Ben 31. Haftamdayım 2-3 tane alt karnımda gördüm moralim çok bozuldu

Canım bu topic i şimdi gördüm sonrasında çok çatladınız mı ? Ben 31. Haftamdayım 2-3 tane alt karnımda gördüm moralim çok bozuldu
31 haftaya göre 2-3 çatlak mı 😅 bence maşaAllahın var.
Ben Hindistan cevizi yağı aldım bir süre kullandım işe yaramadı bıraktım. Çatladım da çatladım😂 bir süre sonra beyaza dönecek önemsemiyorum. Biraz da genetik bu işler. Annemin de çok çatlağı varmış. Bir arkadaşım da hiçbirşey kullanmadığı halde sıfır çatlak.

31 haftaya göre 2-3 çatlak mı 😅 bence maşaAllahın var.
Ben Hindistan cevizi yağı aldım bir süre kullandım işe yaramadı bıraktım. Çatladım da çatladım😂 bir süre sonra beyaza dönecek önemsemiyorum. Biraz da genetik bu işler. Annemin de çok çatlağı varmış. Bir arkadaşım da hiçbirşey kullanmadığı halde sıfır çatlak.
genetik diyorlar annem de 0 catlak ahaha halama cekmisim :KK43: sansa bak.. neyse bebislerimiz saglikli olsun.
lazer ve sonrasinda mezoterapi yapiyorlarmis canim cok rahatsiz olursan deneyebilirsin ama cok derin degilse dedigin gibi beyaza donunce belli bile olmaz. ben de yaglaniyorum devamli da gorucez :)

genetik diyorlar annem de 0 catlak ahaha halama cekmisim :KK43: sansa bak.. neyse bebislerimiz saglikli olsun.
lazer ve sonrasinda mezoterapi yapiyorlarmis canim cok rahatsiz olursan deneyebilirsin ama cok derin degilse dedigin gibi beyaza donunce belli bile olmaz. ben de yaglaniyorum devamli da gorucez :)
Aynen çok şükür sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil. Vücudun gerek çatlak olması gerek göbeğin sarkık olması falan zamanla toparlanacak şeyler.

Ay şimdi bildirim geldi de o günleri unutmuşum bile 😃 gelen gideni unutturuyo kardeşim. Hamileliğimin 4. Ayında yazmışım da şimdi bebeğimin 4.ayından bildiriyorum.. şu an aradığım konular “uyku eğitimi” 😂 hey gidi günler.. ayy istediğim saatte kalktığım, mışıl mışıl uyuduğum son zamanlarımdı bak.. Ha bu arada bende hiç çatlamadım sadece duştan sonra bişiler sürüyodum o kadar. Onunda pek faydası olduğunu sanmıyorum ya işte neyse. Bencede olay genetik.

X