Hamilelikte çatlaklar için en iyi krem,yağ vs tavsiyesi istiyorum 🙏🏼

onbirmayis

Güzel günler çok yakın 🌤
Kayıtlı Üye
30 Mart 2022
5.202
2.936
Merhaba kızlar,
14 haftalık hamileyim ama çatlak oluşmuş azcık.
Ben araştırma yapacağım derken çatlaklarım başlamış bile.
Hindistan cevizi yağını çok duyuyorum ama kararsızım. Sanki yapış yapış kalacak gibi hissediyorum. Asıl istediğim özellik yapış yapış kalmasın,yağlı kalmasın. Temiz kalsın istiyorum kendimi yağlı hissetmek istemiyorum. Anlatabildim mi onu da bilmiyorum 🥹
Kullanıp memnun kaldığınız bir ürün var mı?
Mümkünse görsel ile eklerseniz çoookk mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim♥️

1-Aleovera
2-Ağda sonrası yağ(meyveli güzel kokuyor)
3-Litrelik body losyon
İlkini yapınca biraz kurumasını bekle sonra losyonla yumuşatma sonra da yağlanma günde 1 kere. 6 aydan sonra günde 2kere. 8 ayda ve sonrasında günde 3 kere hele son aylar krem yağ ne bulursan sür.

Ben bundan kullandim, 0 çatlak.
Yapis yapis olmuyor, hemen emiyor cilt

Eklentiler

• Screenshot_20230912-033425_Free Adblocker Browser.jpg
    Screenshot_20230912-033425_Free Adblocker Browser.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 1.301
Lierac çatlak önleyici jel. Biraz pahalıdır ama en kesin çözüm. 0 çatlak İle doğum yapmamı sağladı.

Merhaba kızlar,
Hindistan cevizi yağını çok duyuyorum ama kararsızım. Sanki yapış yapış kalacak gibi hissediyorum. Asıl istediğim özellik yapış yapış kalmasın,yağlı kalmasın. Temiz kalsın istiyorum kendimi yağlı hissetmek istemiyorum. Anlatabildim mi onu da bilmiyorum 🥹
Mümkünse görsel ile eklerseniz çoookk mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim
ben weleda'nın çatlak yağını kullanıyorum. daha yeni başladım ama kullanan arkadaşım çatlak oluşturmadığını söylüyor. yağlanma açısından kesinlikle emilimi çok iyi vıcık vıcık yağ olmuyorsunuz. ♥️

ben weleda'nın çatlak yağını kullanıyorum. daha yeni başladım ama kullanan arkadaşım çatlak oluşturmadığını söylüyor. yağlanma açısından kesinlikle emilimi çok iyi vıcık vıcık yağ olmuyorsunuz. ♥️
Görsel atma şansınız var mı🥰 cevap için çok teşekkür ederim♥️

Merhaba kızlar,
Mümkünse görsel ile eklerseniz çoookk mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim♥️
30 haftalik oldum ben kimyasal içeren ürünleri kullanmama taraftariyim göbeğim çıkmaya başladığından beri hindistan cevizi yagi kullandım şuan hiç çatlağın yok karnım kocaman oldu ,yapış yapış kalmiyo karin sertlestikce beslenmeye ihtiyaç duyuyo ve sunulanı çekiyo zaten kullandigim doğal ürünü ekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20230912-090036_Chrome.jpg
    Screenshot_20230912-090036_Chrome.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 1.064
Bunu da önerenler oldu ama bana krem gibi bir izlenim verdi sanki işe yaramaz gibi hissettim o yüzden üzerinde durmadım. Yağlılık hissi nasıl
Hayır asla yağlı değil. Tamamen jel formunda. Sürüyorsunuz ve birkaç saniye içinde kuruyor. Ben yapış yapış olmaktan nefret eden biriyim. Değil yağ, Üstümde ıslak bikini bile tutamam hemen değiştiririm. Banyodan çıkınca ıslak saç değsin istemem omzuma mesela. benzer şekilde yağlı şeyler de bana göre değil. Cıvık cıvık hisse Tahammülüm asla yok. Bu ürünü tercih etme sebebim de buydu zaten.

Hayır asla yağlı değil. Tamamen jel formunda. Sürüyorsunuz ve birkaç saniye içinde kuruyor. Ben yapış yapış olmaktan nefret eden biriyim. Değil yağ, Üstümde ıslak bikini bile tutamam hemen değiştiririm. Banyodan çıkınca ıslak saç değsin istemem omzuma mesela. benzer şekilde yağlı şeyler de bana göre değil. Cıvık cıvık hisse Tahammülüm asla yok. Bu ürünü tercih etme sebebim de buydu zaten.
İşte tam olarak ben😍 çok teşekkür ederim seçenekler arasına ekledim.🙏🏼🌸

30 haftalik oldum ben kimyasal içeren ürünleri kullanmama taraftariyim göbeğim çıkmaya başladığından beri hindistan cevizi yagi kullandım şuan hiç çatlağın yok karnım kocaman oldu ,yapış yapış kalmiyo karin sertlestikce beslenmeye ihtiyaç duyuyo ve sunulanı çekiyo zaten kullandigim doğal ürünü ekliyorum
Çok teşekkür ederim 🙏🏼🌸😍 Hindistan cevizi yağı favorilemiştim aslında ama kafam çok karıştı. Buradan birkaç ürün daha öğrenmiş oldum. Şimdi seçenekler arasından değerlendireyim artık alayım vakit geçmeden.

Lierac çatlak önleyici jel. Biraz pahalıdır ama en kesin çözüm. 0 çatlak İle doğum yapmamı sağladı.
Üff doğuma -12 kilo ile girersen tabii ki çatlamazsın 😒 Senin çatlamayasın varmış. 3. aydan itibaren bu kremden kullanmaya başladım. Kaç ay para döktüm. Sonuç: 8. ayın ortalarında başladım çatlamaya. Mermer gibi oldum. 🙄

Üff doğuma -12 kilo ile girersen tabii ki çatlamazsın 😒 Senin çatlamayasın varmış. 3. aydan itibaren bu kremden kullanmaya başladım. Kaç ay para döktüm. Sonuç: 8. ayın ortalarında başladım çatlamaya. Mermer gibi oldum. 🙄
Güleyim mi üzüleyim mi bilemedim margi 😂 ben de 4. Aydan başladım kullanmaya. 2. Kutuya doğuma 2 hafta kala başlamıştım. 2. si daha yarım bile olmadan doğuma gitim. çok şükür 0 çatlak. 🧿 biraz genetik de galiba bu işler. Annem de mesela 2 doğum, 1 düşük, 1 dış gebeliğe rağmen karnında 0 çatlakla 62 yaşına geldi 😅🧿

X