- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.571
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani daha önce oluşan çatlaklar o yağ sayesinde gecti miBence bitkisel yağ kullanın, cilt emilimi olacak. Arifoğlu'nun doğum öncesi çatlak bakın yağı var, onu kullandım ben gebeliğin 12-13.haftalarindan doğuma kadar. O dönemde yine de az miktarda olmuştu ama şimdi hiç yok-bebişim 11 aylik.-
8-9 aylık hamileyken o yağa rağmen ufak tefek olmuştu, doğumdan sonra da bir müddet kullanınca geçti evet.Yani daha önce oluşan çatlaklar o yağ sayesinde gecti mi
Aa süper.Benim de dogumuma 6 gün kaldı hiç catlagim yok derken resmen doğuma bir hafta kala bir gecede çatlaklar oluştu.Halbuki hamileliğimde 10 kilo aldım sadece.Çatlaklar alt göbekte çok fazla değil ama çok moralimi bozdu.Bende deneyeyim inşallah gecirir8-9 aylık hamileyken o yağa rağmen ufak tefek olmuştu, doğumdan sonra da bir müddet kullanınca geçti evet.
Bir anda oluşanın bir anda gitme ihtimali daha yüksek:). Az kg almışsınız zaten, çok büyük ihtimalle gider, ihmâl etmeden her gün kullanırsanız. Hayırlı doğumlar dilerim.Aa süper.Benim de dogumuma 6 gün kaldı hiç catlagim yok derken resmen doğuma bir hafta kala bir gecede çatlaklar oluştu.Halbuki hamileliğimde 10 kilo aldım sadece.Çatlaklar alt göbekte çok fazla değil ama çok moralimi bozdu.Bende deneyeyim inşallah gecirir
Çok teşekkür ederım ınsallah :)Bir anda oluşanın bir anda gitme ihtimali daha yüksek:). Az kg almışsınız zaten, çok büyük ihtimalle gider, ihmâl etmeden her gün kullanırsanız. Hayırlı doğumlar dilerim.
sinozun catlak kremini tek gecerim harika bir urunMerhaba arkadaşlar ben 2. hamileligimi yasiyorum birinci cocugumdan catlaklarim var ve simdi de cogalmasindan korkuyorum kullanabilcegim krem var mi onerebilirseniz sevinirim hem gecmis catlaklarim icin hemde yeni olusacakalr olmamasi icin yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler
MerhabaMerhaba arkadaşlar ben 2. hamileligimi yasiyorum birinci cocugumdan catlaklarim var ve simdi de cogalmasindan korkuyorum kullanabilcegim krem var mi onerebilirseniz sevinirim hem gecmis catlaklarim icin hemde yeni olusacakalr olmamasi icin yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler