Hamilelikte Çarpıntı !!!

Canım geçmiş olsun.Bazen bu çarpıntıları önemsemiyoruz ama ciddi bir şeyler çıkabiliyor... İnş. doğumdan sonra bir daha yaşamayız bu çarpıntıları çünkü inanılmaz sabırsızlık ve sinir yapıyor....

saol canım....
kesinlikle öylee..
ben hiç umursamamıştım, hamileliktendir diye sanıyordum. ama bendeymiş sorun..
araştırınca ortaya çıktı.. tabi şok üstüne şok yaşadım.. neyseki alıştım :)))
Allah başka dert vermesin...

saol canım....
kesinlikle öylee..
ben hiç umursamamıştım, hamileliktendir diye sanıyordum. ama bendeymiş sorun..
araştırınca ortaya çıktı.. tabi şok üstüne şok yaşadım.. neyseki alıştım :)))
Allah başka dert vermesin...

Amin canım Rabbim dermanı olmayan dert vermesin.Bunada şükür çok büyük sorunlar çıkmasın inş. Bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alıp büyütmek nasip olur inş.

canim prenatal vitamin aliyormusun ben almadigim zamanlar nefesim daraliyor gibi hisssediyorum hamileligimin basindan beri aliyorum cok yorulmadikca nefesimde sorun yasamiyorum birde sinirlenmedikce bence dr danis

arkadaşlar ölüyorum ham,leliğim çok zor geçiyor çarpıntı ,bulantı ,kusma ,halsizlik ilaçta alamıyorum hergün ağlıyorum ço duygusalım çizgi flim seyrederken bile ağlayasım geliyor benim gibi olan varmı:2::2:

Merhaba , bende de aynı sorun ,,

Hamılelıgımın ılk aylarında basladı , gece carpıntı sankı panık atak gıbı ,olucekmısım gıbı fenalık , sımdı 6. Aydayım resmen gun sayıyorum umarım dogumdan sonra gecer ,, doktorum sırt ustu yatma yan yat dedı cunku sırtustu yatınca karındakı agırlık aort atar damarı , damarlara falan baskı yapıp dolasıyla kalbe baskı da yapıyormus ,, zaten hormonlarım duruma hıc yardımcı degılken uyanınca rahatlayıp uyumak coook zor ,, aynen kapı pencere acıp oksıjen almaya calısıyorum ,,

Bır de hamıle yastıgı aldım , işe yarıyor bazen , ince rahat seyler gıyınıyorum ,, Allah yardımcımız olsun ,, kolay degılmıs şimdiden :) burayı okumak iyi geliyor ,,

arkadaşlar ölüyorum ham,leliğim çok zor geçiyor çarpıntı ,bulantı ,kusma ,halsizlik ilaçta alamıyorum hergün ağlıyorum ço duygusalım çizgi flim seyrederken bile ağlayasım geliyor benim gibi olan varmı:2::2:

Merhaba , yazalı baya olmus merak ettım ,, dogumdan sonra duzeldı mı

Benım daha 3 ay var , gecer dıye kendımı avutuyorum , gececek mı :) ??

Merhaba , yazalı baya olmus merak ettım ,, dogumdan sonra duzeldı mı

Benım daha 3 ay var , gecer dıye kendımı avutuyorum , gececek mı :) ??
Geçtimi rahatsizligin çūnkū bende yeni hamileyim ve ayni şikayetlerim var disari yanluz cikmaya korkar oldum bayilcam diye

Of bendede başladı ya bugün çok kötüym çarpıntıdn dolayı inşllh sorun çıkmaz

Back
X