Hamilelikte çamaşır suyu kullanımı

Alaikra

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2016
469
501
36
Kızlar merhaba;

Hamilelik döneminde temizlik yaparken çamaşır suyu kullanıyor musunuz?

Ben normal çamaşır suyu değil ama piyasadaki yoğun kıvanli çamaşır suyunu kullanıyorum ( reklama girer mi bilmediğimden ismini yazmıyorum ama hepimizin bildiği marka) bir haftadır kullanmadim ve kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım:110:

Siz bu dönemde Temizliğinizde ne kullanıyorsunuz ? paylaşalım faydalı olalım :KK49:

Ben kokusuna gelemiyorum açıkçası. Temizlikte sirke kullanıyorum o sebeple.. Onun kadar olmasa da en azından kokusu rahatsız etmiyor. Normal zamanda da zararlı aslında ama hepimiz kullanıyoruz işte.. Şu dönemde sirke ha bir de karbonat napalım şimdilik böyle

Aman diyim camasir suyuyla bisey karistrmayin asil facia o olur.
Bir de camasiri siz yapmak zorundaysaniz, urunu dokup ortamdan uzaklasin, camlari da acin. 15 dk sonra burnunuza bi tulbent baglayp girin. Solumayin o kokuyu kimyasal cnku

Bir de camasiri siz yapmak zorundaysaniz, urunu dokup ortamdan uzaklasin, camlari da acin. 15 dk sonra burnunuza bi tulbent baglayp girin. Solumayin o kokuyu kimyasal cnku

Yok karıştırmiyorum direkt kullaniyordum ama tülbent falan da bağlasan pek için rahat etmedi ondan sordum

Canım malesef bende sürekli klozet banyo ve mutfak temizliginde çamaşır süyu kullanıyorum hep bendede aynı endişe var ama sanki başka türlü temiz olmuyormus gibi geliyor inşallah zararlı değildir en iyisi ben bi doktoruma sorayım :KK43:

Canım malesef bende sürekli klozet banyo ve mutfak temizliginde çamaşır süyu kullanıyorum hep bendede aynı endişe var ama sanki başka türlü temiz olmuyormus gibi geliyor inşallah zararlı değildir en iyisi ben bi doktoruma sorayım :KK43:
Açıkçası ben en başından beri kullanıyorum ve 26.Haftamdayim gecen hafta dank etti yani bu kimyasal koku zarar verir mi diye eşim sürekli soluma deterjanlari falan diyordu ama kullanım konusunda kararsız kaldım en iyisi bitkisel deterjan kullanmak galiba hem içimizrahat olur hem de kimyasalla ugrasmayiz.

Kesinlikle ama kesinlikle kullanmayın kızlar! Çamaşır suyunu bir çoğumuz seviyoruz tamammm. Amaaa çamaşır suyu mikropların hepsini temizlerken karşısına çıkan hücreleri de öldürüyor:KK43:

Ben kullanmak istemesem de eve temizliğe gelen ablaya engel olamıyorum! O klor kokusu astım gibi dokunuyor bana:KK61:Havalandırsam da geçmiyor. Günlerce boğazım gıcık yapıyor. Hele ki bebekliyse ev hiç sokmamak lazım. Kansere kadar yolu varmış, evlerden ırak:stop: :anne:

Çamaşır suyu doğadaki her şeye zarar veriyor. Bize de çok zararı var. Hele ki hamileyseniz aman ha kullanmayın, bebeğe zarar verirsiniz!

X