Hamilelikte burun kanaması

Akinella

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
68
11
8
40
Arkadaslar merhaba..20 haftalik gebeyim sadece gebelikte basima gelen burun kanamasini sormak icin konu actim.son 1 aydir burun kanamasi gerceklesiyo bende..son zamanlardada 2 gune bir surekli kanar oldu tansiyonumu olcuyorum yuksek deil normal cikiyo.doktoruma soyledim bisey olmaz dedi ama yeterli aciklama yapmadi.bende bebegime zarari olmasindan korkuyorum basina boyle bisey gelmis olan varmi

Benim o haftalarda geceleri hafif kaniyordu. Doktoruma da sormadim. Gecti zaten su an olmuyor.

Arkadaslar merhaba..20 haftalik gebeyim sadece gebelikte basima gelen burun kanamasini sormak icin konu actim.son 1 aydir burun kanamasi gerceklesiyo bende..son zamanlardada 2 gune bir surekli kanar oldu tansiyonumu olcuyorum yuksek deil normal cikiyo.doktoruma soyledim bisey olmaz dedi ama yeterli aciklama yapmadi.bende bebegime zarari olmasindan korkuyorum basina boyle bisey gelmis olan varmi
Ben baştan beri burun içi kanamalariyla geçiriyorum yani kan akıp dışarıdan görünmüyor ama burnumu temizlemek için lavoya gittiğimde hep kan ya da selpakta görüyorum. Doktorlar normal diyo sorun yok. Eğer uzun süreli bir nama olursa ve durmazsa gelin diyolar

Back
X