Hamilelikte bulantı

nil5347

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
1.201
590
32
Merhabalar 7+4 günlük hamileyim. Bulantılarım çok başladı hiç bşe yiyemiyorum mutfağın önünden bile geçemiyorum çok halsiz düşüyorum aç olunca da . Doktor ilaç verdi onu içince akşam bşeler yersem yiyebiliyorum yoksa yok . Karnım ağrıyor öğürmekten artık . Baştan beri hafif lekem var çıkarmaya çalıştıkça bugün hafif leke gelmiş yine . Elimde değil tutayım kendimi diyorum daha fena geliyor. Bebekler beslenemiyor diye çok üzülüyorum . Doktor kandan besleniyor seninle alakası yok dedi ama insanın içi rahat etmiyor işte 😔 çubuk kraker leblebi her şeyi denedim hiç fayda yok ne yapacağım 😔

Merhabalar 7+4 günlük hamileyim. Bulantılarım çok başladı hiç bşe yiyemiyorum mutfağın önünden bile geçemiyorum çok halsiz düşüyorum aç olunca da . Doktor ilaç verdi onu içince akşam bşeler yersem yiyebiliyorum yoksa yok . Karnım ağrıyor öğürmekten artık . Baştan beri hafif lekem var çıkarmaya çalıştıkça bugün hafif leke gelmiş yine . Elimde değil tutayım kendimi diyorum daha fena geliyor. Bebekler beslenemiyor diye çok üzülüyorum . Doktor kandan besleniyor seninle alakası yok dedi ama insanın içi rahat etmiyor işte 😔 çubuk kraker leblebi her şeyi denedim hiç fayda yok ne yapacağım 😔
Taze nane iyi geliyormuş Bi yakınım söylemişti

Valah yasadm aynisini heryerde yaziyordum careszliktwn aglyrdm cocuk besleniyor korkmayn smdi oglum bir yasinda bana ilacta fayda etmedi oyle geldi gecti inanin napacam diyordm ama bitioo simdide basligi gorunce bakim dedm me onerilio cunku Ikinci icin korkuyrm bu yuzden

Halılar kokar mı halı kokuyor elimi yıkadığım sabun kokuyor ne biçim iş aklım ermedi. Su içsem o bile çıkıyor midemde inanılmaz gaz var afedersiniz geğirme geliyor sürekli onunla birlikte de çıkıyor. Çok çaresizim 😔 hamile kalmadan önce neler düşünmüştüm buzluğu et balık ile doldurdum güya yiyip içip sağlıklı besleneceğim düşüncesi bile mahvediyor şuan beni 😔 midem açlıktan gurulduyor ama ağırımı açsam öğürme geliyor 😔

X