Hamilelikte bulantı ve bulantı hapı

Fantastikivi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2021
249
79
25
Merhaba hanımlar ben 9 hafta 5 günlük hamileyim iki gün önce doktorum prifemyn dr diye bir bulantı ilacı verdi günde bir tane iki kapsül. İki gün önce sabah aç karnına iki tane aldım bulantımı kesti ama iki gün oldu hala bulantı yok yani çok ilginç bir kere kullandım hapı iki gün etkisi olabilir mi hiç hatta o günşe üç gün oluyor çok tedirgin oldum çünkü hani bebeğin kalbi durunca bulantın bir anda kesilir ya Allah korusun aklım ona gidiyo böyle bir şey yaşayan oldu mu acaba bi doktora gitmeli miyim kalp atışlarını dinlemek için? Başından geçen varsa bilgilendirebilir mi ilk gebeliğim bir bilgim yok 🥺🥺

Son düzenleme:
Bende içmiştim hamileyken bir ilaç iki güne yakin bulantim olmamıştı. Dediğiniz ilaç değildi ama. İstersen bi acile gidip kalp atışını dinleyebilirsin. Hafta içi sağlık ocağı da doblorle dinleyebiliyor aklinda bulunsun

Bende içmiştim hamileyken bir ilaç iki güne yakin bulantim olmamıştı. Dediğiniz ilaç değildi ama. İstersen bi acile gidip kalp atışını dinleyebilirsin. Hafta içi sağlık ocağı da doblorle dinleyebiliyor aklinda bulunsun
Teşekkür ederim burda sincanda sağlık ocağımız bile randevuyla çalışıyor artık bi acile gideyim bugün üçüncü gün hala bulantı yok tedirginim 😞

Teşekkür ederim burda sincanda sağlık ocağımız bile randevuyla çalışıyor artık bi acile gideyim bugün üçüncü gün hala bulantı yok tedirginim 😞
Sağlık ocağı randevuyla çalışıyor evet ama doktora gözükmeye gerek yok doktorun hemşiresi ebesi neyse o bakıyor.

X