Bugün kulak burun boğaz Dr gittim baktı ve hiç Bi sıkıntı yok içini ferah tut bezede ağrı varsa bir sıkıntı yokmuş öyle söylediHematolojiye gidip icinizi rahatlatin. Burada ne soylesek anlamsız. Gecmis olsun.
Hematolojiyi gideyim mi diye bir sorun isterseniz.Bugün kulak burun boğaz Dr gittim baktı ve hiç Bi sıkıntı yok içini ferah tut bezede ağrı varsa bir sıkıntı yokmuş öyle söylediben hep enfeksiyonla ilgili şeyler araştırdım ve bebeğe geçer diye korktum yarın bebeği görmeye gidicez Dr neye yönlendirirse onu yapıcam bugün içim rahatlamadı..
Semptomlarıma göre yönlendirir sanırım bu bende daha önceden de oluyordu ama ateşim çıktığı zaman enfeksiyon kaynaklı oluyor wbc düştüğü zaman filan. Hematoloji değilde enfeksiyon Dr gitmem lazım sanırım.Hematolojiyi gideyim mi diye bir sorun isterseniz.
Korkutmayayim diye cabaliyorum ama siz inat ediyorsunuz. Lenf bezi sismesi cok riskli bir seydir. Birkaç farkli kanserin belirtisidir. Hafife alinacak bir sey degildir. Bilgim var, deneyimim var konusuyorum. Israrla hematolojiye gitmeyeyim, gerekirse yonlendirir enfeksiyona gideyim diyorsunuz. Doktora "hematolojiye gorunmem gerek mi?" Diye sorsaniz je kaybedersiniz ki? Saglik bu, şakaya gelir mi?Semptomlarıma göre yönlendirir sanırım bu bende daha önceden de oluyordu ama ateşim çıktığı zaman enfeksiyon kaynaklı oluyor wbc düştüğü zaman filan. Hematoloji değilde enfeksiyon Dr gitmem lazım sanırım.Cmv virüsü diye bişey okudum kafama onu taktım. Semptomlarında lenf bezi şişmesi yazıyor biraz fazla araştırıp kafaya takıyorum sanırım..
Tesekkür ederim ilginiz için sizi anladımKorkutmayayim diye cabaliyorum ama siz inat ediyorsunuz. Lenf bezi sismesi cok riskli bir seydir. Birkaç farkli kanserin belirtisidir. Hafife alinacak bir sey degildir. Bilgim var, deneyimim var konusuyorum. Israrla hematolojiye gitmeyeyim, gerekirse yonlendirir enfeksiyona gideyim diyorsunuz. Doktora "hematolojiye gorunmem gerek mi?" Diye sorsaniz je kaybedersiniz ki? Saglik bu, şakaya gelir mi?
Rica ederim. Umarim bir sey yoktur. Her sey yolundadir.Tesekkür ederim ilginiz için sizi anladımsoracağım yarın.. Daha önceden kanser şüphesiyle gözlem altında kaldım değerlerim çok çok kötüydü aşamalarını ve süreci çok yakından gördüm kötü günler geçirdim, şuan da bütün değerlerim iyi bağışıklık sistemim düzgün hemoglobin ve lökositim yüksek bu yüzden açıkçası Bi şüphe duymadım ama yarın soracağım teşekkür ederim.