Hamilelikte boyun lenfleri şişen var mı acilll??

Sakasaka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
8
1
30
Kızlar merhaba. Hamile oldugumu 1 hafta oldu öğrendim şuan 5 haftalık hamileyim ve 2 gündür boğazımda lenf bezlerim şişiyor kan tahlillerim iyi. Ama Bi enfeksiyon durumu yaşamıyorum yani boğaz kulak yada idrar yolu enfeksiyonu gibi bi durumum yok lenf düğümü neden oldu yaşayan var mı kafama taktım biraz. Akşamları da halsizliğim oluyor bide boynumda yanıyor gibi oluyor. Lütfen yaşayan biri varsa cevap verebilir mi

Hematolojiye gidip icinizi rahatlatin. Burada ne soylesek anlamsız. Gecmis olsun.
Bugün kulak burun boğaz Dr gittim baktı ve hiç Bi sıkıntı yok içini ferah tut bezede ağrı varsa bir sıkıntı yokmuş öyle söyledi ben hep enfeksiyonla ilgili şeyler araştırdım ve bebeğe geçer diye korktum yarın bebeği görmeye gidicez Dr neye yönlendirirse onu yapıcam bugün içim rahatlamadı..

Hematolojiyi gideyim mi diye bir sorun isterseniz.

Hematolojiyi gideyim mi diye bir sorun isterseniz.
Semptomlarıma göre yönlendirir sanırım bu bende daha önceden de oluyordu ama ateşim çıktığı zaman enfeksiyon kaynaklı oluyor wbc düştüğü zaman filan. Hematoloji değilde enfeksiyon Dr gitmem lazım sanırım. Cmv virüsü diye bişey okudum kafama onu taktım. Semptomlarında lenf bezi şişmesi yazıyor biraz fazla araştırıp kafaya takıyorum sanırım..

Korkutmayayim diye cabaliyorum ama siz inat ediyorsunuz. Lenf bezi sismesi cok riskli bir seydir. Birkaç farkli kanserin belirtisidir. Hafife alinacak bir sey degildir. Bilgim var, deneyimim var konusuyorum. Israrla hematolojiye gitmeyeyim, gerekirse yonlendirir enfeksiyona gideyim diyorsunuz. Doktora "hematolojiye gorunmem gerek mi?" Diye sorsaniz je kaybedersiniz ki? Saglik bu, şakaya gelir mi?

Tesekkür ederim ilginiz için sizi anladım soracağım yarın.. Daha önceden kanser şüphesiyle gözlem altında kaldım değerlerim çok çok kötüydü aşamalarını ve süreci çok yakından gördüm kötü günler geçirdim, şuan da bütün değerlerim iyi bağışıklık sistemim düzgün hemoglobin ve lökositim yüksek bu yüzden açıkçası Bi şüphe duymadım ama yarın soracağım teşekkür ederim.

Rica ederim. Umarim bir sey yoktur. Her sey yolundadir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…