• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte beyaz akıntı kötü birşey olabilir mi?

tugbadebrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
1.043
9
66
Bir kere düşük olunca herşeyden korkar oldum 6+2 haftalık hamileyim ara ara hafif adet sancısı gibi bir sancıyla gelen bir beyaz akıntı oluyor. Lekelendim mi diye zaten gün içinde 100 kere tuvalete gidiyorum çok şükür öyle birşey yok ama acaba beyaz akıntı kotu birşey olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
canım o normal bir durum galiba. bende de oluyor. zaten adet öncesinde akıntım artardı. yine adet olmamam yaklaştıgında akıntım artıyor. mesala bu hafta yine arttı. su gibi geliyor. korkuyla tuvallete gidiyorum. ama normal bir durum galiba. evdeysen günlük pet falan kullanma. çamaşırını değiştir. ben oyle yapıyorum. bide bol su iç demişti doktorum. idrarımda bakteri mi ne çıkmıştı. bu konuda kaşıntı yanma falan varmı dedi yok dedım ama akıntım arttı d bu donemde demiştim. bol su iç dedi. geçmişti 1 hafta falandır yine arttı. içini ferah tut. stress yapma.

canım gayet normal bu koku falan yapmıyorsa dediğin gibi beyaz yada renksiz ise gayet normal..ama ilerleyen haftalarda dikkat et bu sıvı amnios sıvısı da olabilir doğum sırasında gelen yalnız kalma

konu eski ama ben yinede yazmak istedim.
bende ovulasyondan 1 gün sonra bu akıntı başladı. bir, bir buçuk hafta devam etmişti.
eşimde araştırdı, hamile olabilirsin demişti. gerçekten hamileymişim.
şu an 6 haftalık hamileyim. bugün yine biraz akıntı geldi.
araştırdık, kötü kokulu veya diğr renklerde değilse sorun olma ihtimali yok deniliyor.

22+5 günlük hamileyim ve hamileliğimin başından beri sarı yada yeşil akıntım oluyo koku yok ama cok fazla gelıyor doktorum neo penotran die fitil ve bi krem verdi fitili bebeğime bişey olur diye kullanmıyorum doktor kötü bişey olsa vermezdi ama ben yinede kafama takıyorum bana bi akıl verin ne ypmam lazım artık baş edemıyorum :43:

bende de aynı sorun var gerçi sorun mu bilmiyorum ama 5+3 hamileyim akıntım çok oluyo tuvalete koşuyorum acaba kanamam mı var diye korkmalı mıyız acaba :KK43:
Gebeliğn boyunca o beyaz akntı gelck cnm sıkıntı yok

Doktorunuza soyleyin enfeksiyon olabilir benim oldugunda soyledin ilac kullandim simdi yok. Hele puturluyse kesin soyleyin

Back
X