Hamilelikte beta HCG değeri düşük olması

Kan testi sonucumda hamileyim ama beta HCG değerim düşük çıktı benim gibi durum yaşayanlar yazabilir mi?
Merhaba ben embryo ve embriyonik kök hücre uzmanı araştırmacı Dr. Senem Bakalım mı birlikte hafta hafta? 3.hafta 5 ve 50 mıu/ml , 4. hafta 5-426 mıu/ml, 5.hafta 18-7340 mıu/ml Bakın 5 ve 18 normal kabul ediliyor yeni yeni embryo adapte oluyor. 6.haftadan itibaren binlere çıkıyor ve artmaya ciddi ciddi başlıyor. Sizin ki kaç haftalık ve ne kadar beta hcg?

Doktorum olmadığı için hemşire detaylı bir şekilde açıklamadı yani bilmiyorum ne kadar düşük olduğunu yarın kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum çünkü dış gebelikten korkuyorum olabilir mi sizce?

Aylık iğne kullanıyordum 2 aydır, 16 Ekim'de yaptım en son onuda adet olmayı bekledim yaptırdım o yüzden şüphelendim ve sonuç hamileyim. Ondan önce de 7 Mart'ta normal doğumla aldılar ve kürtaj oldum

Merhaba benim gebelik şüphem vardı, geçen hafta kan verdim adet günüme 6 gün vardı

Pazartesi 48
Perşembe 105
Cumartesi 177.2

Ctesi acile gitmiştim orda baktılar doktor dedi 2 gün sonra tekrar kan vermeye git. Adet vakti zaten geçti şuan 4+2 sonuçlarım sizce normal mi ? Dış gebelik veya kimyasal gebelik mi diye tedirginim. Acildeki doktorda öyle söyleyince kafama takar oldum Adet günümden 2 gün öncede kahverengi lekelenmelerim oldu pazar günü durdu. Şuan gelmiyor o günküler gibi. Ama değerlerim kafamı karıştırdı sanki artmıyor.

Hayır iki günde iki kat artmalı 3 günde yi ikk defa duyuyorum
Bazı annelerde 3 gün de de artış oluyor. Biyoloji bu. Bu yüzden tıp doktorları bir kere sizlere test yaptırıyor ondan sonra muayene ile kontrol ediyorlar gelişimi. Bilgi olarak da bulabiliyorsunuz İşte bir bilgi Bu makalede ilk 4 haftada 2 kat artış her 2 yada 3 günde olur. Ben embryo gelişim bilim insanıyım. Ve ABD de ciddi bir tıp fakültesinde çalışıyorum. Buraya özellikle çok iyi niyetli destek isteyen anneler için gelmek istedim. Vatanda çalışamıyoruz bari uzaktan destek olalım.

Doğrudur bilmiyordum ilk defa duydum üç gündeyi burda çok dr değiştirdim hepsi iki günde iki kat demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…