- 22 Kasım 2022
- 105
- -28
- 13
- 25
- Konu Sahibi prensesannesiiiss
-
Önemli olan betanın iki günde iki kat artması iki gün sonra tekrar kan verin iki kat artarsa sağlıklıdırKan testi sonucumda hamileyim ama beta HCG değerim düşük çıktı benim gibi durum yaşayanlar yazabilir mi?
Gecikme yaşamadan mı kan verdiniz?Kan testi sonucumda hamileyim ama beta HCG değerim düşük çıktı benim gibi durum yaşayanlar yazabilir mi?
Adet yerine kahverengi lekelenmem geldi aylık iğne kullanırken hamile kaldım, korkuyorum dış gebelik falan olursa diyeGecikme yaşamadan mı kan verdiniz?
Düzenli bir kan takibi yaparsan sağlıklı artarsa korkacak bir şey yok, rahat ol
Dış gebelikten korkuyorum olursa diye nasıl artacak bilginiz var mıÖnemli olan betanın iki günde iki kat artması iki gün sonra tekrar kan verin iki kat artarsa sağlıklıdır
Merhaba ben embryo ve embriyonik kök hücre uzmanı araştırmacı Dr. Senem Bakalım mı birlikte hafta hafta? 3.hafta 5 ve 50 mıu/ml , 4. hafta 5-426 mıu/ml, 5.hafta 18-7340 mıu/ml Bakın 5 ve 18 normal kabul ediliyor yeni yeni embryo adapte oluyor. 6.haftadan itibaren binlere çıkıyor ve artmaya ciddi ciddi başlıyor. Sizin ki kaç haftalık ve ne kadar beta hcg?Kan testi sonucumda hamileyim ama beta HCG değerim düşük çıktı benim gibi durum yaşayanlar yazabilir mi?
3 günde bir de 1,5-2 kat artması gayet normal.Önemli olan betanın iki günde iki kat artması iki gün sonra tekrar kan verin iki kat artarsa sağlıklıdır
Doktorum olmadığı için hemşire detaylı bir şekilde açıklamadı yani bilmiyorum ne kadar düşük olduğunu yarın kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum çünkü dış gebelikten korkuyorum olabilir mi sizce?Merhaba ben embryo ve embriyonik kök hücre uzmanı araştırmacı Dr. Senem Bakalım mı birlikte hafta hafta? 3.hafta 5 ve 50 mıu/ml , 4. hafta 5-426 mıu/ml, 5.hafta 18-7340 mıu/ml Bakın 5 ve 18 normal kabul ediliyor yeni yeni embryo adapte oluyor. 6.haftadan itibaren binlere çıkıyor ve artmaya ciddi ciddi başlıyor. Sizin ki kaç haftalık ve ne kadar beta hcg?
Aylık iğne kullanıyordum 2 aydır, 16 Ekim'de yaptım en son onuda adet olmayı bekledim yaptırdım o yüzden şüphelendim ve sonuç hamileyim. Ondan önce de 7 Mart'ta normal doğumla aldılar ve kürtaj oldumMerhaba ben embryo ve embriyonik kök hücre uzmanı araştırmacı Dr. Senem Bakalım mı birlikte hafta hafta? 3.hafta 5 ve 50 mıu/ml , 4. hafta 5-426 mıu/ml, 5.hafta 18-7340 mıu/ml Bakın 5 ve 18 normal kabul ediliyor yeni yeni embryo adapte oluyor. 6.haftadan itibaren binlere çıkıyor ve artmaya ciddi ciddi başlıyor. Sizin ki kaç haftalık ve ne kadar beta hcg?
Hayır iki günde iki kat artmalı 3 günde yi ikk defa duyuyorum3 günde bir de 1,5-2 kat artması gayet normal.
Merhaba benim gebelik şüphem vardı, geçen hafta kan verdim adet günüme 6 gün vardıMerhaba ben embryo ve embriyonik kök hücre uzmanı araştırmacı Dr. Senem Bakalım mı birlikte hafta hafta? 3.hafta 5 ve 50 mıu/ml , 4. hafta 5-426 mıu/ml, 5.hafta 18-7340 mıu/ml Bakın 5 ve 18 normal kabul ediliyor yeni yeni embryo adapte oluyor. 6.haftadan itibaren binlere çıkıyor ve artmaya ciddi ciddi başlıyor. Sizin ki kaç haftalık ve ne kadar beta hcg
Bazı annelerde 3 gün de de artış oluyor. Biyoloji bu. Bu yüzden tıp doktorları bir kere sizlere test yaptırıyor ondan sonra muayene ile kontrol ediyorlar gelişimi. Bilgi olarak da bulabiliyorsunuz İşte bir bilgi Bu makalede ilk 4 haftada 2 kat artış her 2 yada 3 günde olur. Ben embryo gelişim bilim insanıyım. Ve ABD de ciddi bir tıp fakültesinde çalışıyorum. Buraya özellikle çok iyi niyetli destek isteyen anneler için gelmek istedim. Vatanda çalışamıyoruz bari uzaktan destek olalım.Hayır iki günde iki kat artmalı 3 günde yi ikk defa duyuyorum
Doğrudur bilmiyordum ilk defa duydum üç gündeyi burda çok dr değiştirdim hepsi iki günde iki kat demiştiBazı annelerde 3 gün de de artış oluyor. Biyoloji bu. Bu yüzden tıp doktorları bir kere sizlere test yaptırıyor ondan sonra muayene ile kontrol ediyorlar gelişimi. Bilgi olarak da bulabiliyorsunuz İşte bir bilgi Bu makalede ilk 4 haftada 2 kat artış her 2 yada 3 günde olur. Ben embryo gelişim bilim insanıyım. Ve ABD de ciddi bir tıp fakültesinde çalışıyorum. Buraya özellikle çok iyi niyetli destek isteyen anneler için gelmek istedim. Vatanda çalışamıyoruz bari uzaktan destek olalım.
HCG Levels and Miscarriage: Causes of Low, Dropping, Slow Rise
HCG levels during miscarriage typically fall or don't rise appropriately. But does that mean you're having a miscarriage if your hCG levels don't double? We'll tell you what you need to know.www.healthline.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?