Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Diyetisyen değilim ama pastorize sütün pek bir yararı yok, ölüyor içindeki tüm yararlı probiyotikler diye biliyorum. Hamilelikte sütten ziyade süt ürünleri, yoğurt,kefir,peynir tercih edilmeli. Bunların probiyotik oranı sütten daha fazla. Hatta bazı markalar var probiyotik yoğurt,kefir peynir mayası satıyor ben onlarla yapıyorum yoğurdumu.
Hafta da 1 kere balık,2 kere et , 2 kere bakliyat , 2 kere sebzeli yemekler yiyorum .
Gün içinde istediğim 1 veya 2 meyveyi yiyorum . Günde 1 avuc ceviz , badem , a.fıstıgı , fındık yiyorum .
Öğlen 1 kase çorba içiyorum.
İkindi vakti gibi 1 kase sade yogurt yiyorum .
Hafta da 1 kere balık,2 kere et , 2 kere bakliyat , 2 kere sebzeli yemekler yiyorum .
Gün içinde istediğim 1 veya 2 meyveyi yiyorum . Günde 1 avuc ceviz , badem , a.fıstıgı , fındık yiyorum .
Öğlen 1 kase çorba içiyorum.
İkindi vakti gibi 1 kase sade yogurt yiyorum .
Genelde benim de böyle
Peki yulaf yenilebilir mi bilginiz var mı?
Evde yulaf var da sütle yemek istiyorum aslında
Ama alışılagelmiş besin olmadığından cesaret edemedim
Bitki çayları da içilemiyor çünkü
İlerleyen zamanlarda papatya adaçayı vb bir çay bardağı yasak denilmiyor gerçi
Özellikle ilk üç ayda en yararlı bitkisel besinler bile zararlı
Genelde benim de böyle
Peki yulaf yenilebilir mi bilginiz var mı?
Evde yulaf var da sütle yemek istiyorum aslında
Ama alışılagelmiş besin olmadığından cesaret edemedim
Bitki çayları da içilemiyor çünkü
İlerleyen zamanlarda papatya adaçayı vb bir çay bardağı yasak denilmiyor gerçi
Özellikle ilk üç ayda en yararlı bitkisel besinler bile zararlı
Süt eğer rahatsız etmiyorsa yiyebilirsin beni mesela rahatsız ediyor. Gaz yapıyor .
Evet bitkisel herşey yasak söktürücü özelliği oldugu için ..
Ben hiç bitkisel birşey içmedim doktorum katı vir doktor değil ne yemek istiyorsan az miktarda yiyebilirsin der hep ..
Süt eğer rahatsız etmiyorsa yiyebilirsin beni mesela rahatsız ediyor. Gaz yapıyor .
Evet bitkisel herşey yasak söktürücü özelliği oldugu için ..
Ben hiç bitkisel birşey içmedim doktorum katı vir doktor değil ne yemek istiyorsan az miktarda yiyebilirsin der hep ..