Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelikte belirti olmaması normal mi
- Konu Sahibi Sfye123
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- belirtisiz hamilelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Aralık 2022
- 39
- -19
- 6
- 27
- 19 Aralık 2022
- 39
- -19
- 6
- 27
Kese bebek gorundumu 7. Haftada kese. Bebek gözüktü canım
Çok geçmiş olsun ben keseyi bebeği gördüm neden belirtim yok ondan korkuyorum bendeBende boş kese oldu ama mide bulantum falan hiç yoktu bel ağrım çok fazlaydı düşük yaptım
- 7 Haziran 2023
- 936
- 365
- 23
- 32
Cnm bence güzel ilerleyen sağlıklı gebeliklerde fazla belirti olmuyor hemen kötü düşünme pozitif düşünÇok geçmiş olsun ben keseyi bebeği gördüm neden belirtim yok ondan korkuyorum bende
Merhaba 24. haftamdayım. Hiçbir belirtim olmadı. Kusma, bulantı vs gibi. Hatta herkese reglim gecikmese hamile olduğumu anlamam bile dedim haftalarca. İçinizi rahat tutun. Sağlıkla gelsin bebiş♥Selam kizlar şuanda 9+2 hamileyim ama hiç belirtim yok mide bulantısı istifra falan hiç olmadı daha önce 2 kayıp yaşadım kalpleri durdu 1 tanede kimyasal yaşadım belirti olmaması normal mi yoksa bir sorun mu var yine lütfen böyle olanlar yardımcı olur musunuz
Çok teşekkür ederim gerçekten içim rahatladı amin inşallah sizde sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucagınızaMerhaba 24. haftamdayım. Hiçbir belirtim olmadı. Kusma, bulantı vs gibi. Hatta herkese reglim gecikmese hamile olduğumu anlamam bile dedim haftalarca. İçinizi rahat tutun. Sağlıkla gelsin bebiş♥
Çok teşekkür ederim canım iyiki buraya sormuşum içim rahatladı daha önce kayıp yaşadığım için belki bu kadar korkuyorum belkide psikolojikCnm bence güzel ilerleyen sağlıklı gebeliklerde fazla belirti olmuyor hemen kötü düşünme pozitif düşün
- 8 Temmuz 2023
- 150
- 82
- 18
- 7 Haziran 2023
- 936
- 365
- 23
- 32
Korkma canım benim hem sen içini ne kadar ferah tutarsan iyi düşünürsen senin için daha iyi o yüzden iyiye yor gerçekten güzel düşününce herşey daha güzel oluyor dua et gerisi Allaha emanet sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim sana ve bütün hamilelereÇok teşekkür ederim canım iyiki buraya sormuşum içim rahatladı daha önce kayıp yaşadığım için belki bu kadar korkuyorum belkide psikolojik
- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
Her gebelikte aynı şeyler yaşanmaz canım benim de ne kusma oldu ne bulantı oldu belirtiler kişiye özeldirSelam kizlar şuanda 9+2 hamileyim ama hiç belirtim yok mide bulantısı istifra falan hiç olmadı daha önce 2 kayıp yaşadım kalpleri durdu 1 tanede kimyasal yaşadım belirti olmaması normal mi yoksa bir sorun mu var yine lütfen böyle olanlar yardımcı olur musunuz
Benim de 8 haftalık herhangi bir mide bulantım vs hiç olmadı. Kese de kalp atısı da hepsini gördük kanamam vs de hiç olmadı. Tek etkisi bazen cok uykum geliyor o kadar. İlla herkes tüm belirtileri yaşamaz.Selam kizlar şuanda 9+2 hamileyim ama hiç belirtim yok mide bulantısı istifra falan hiç olmadı daha önce 2 kayıp yaşadım kalpleri durdu 1 tanede kimyasal yaşadım belirti olmaması normal mi yoksa bir sorun mu var yine lütfen böyle olanlar yardımcı olur musunuz
Göğüs ağrım ilk haftalarda oldu şuanda ara ara sızlama oluyor dokunduğum zaman 4.haftada başladı 8. Haftada daha çok vardı şimdi ara ara göğüs ağrım oluyor bide beyaz akıntım oluyor başka belirtim yok amin inşallah çok teşekkür ederimMerhaba, öncelikle sağlıkla kucağınıza alsın inşallah. Benim merak ettiğim göğüs ağrınız oldu mu ? Olduysa da ne zaman oldu ?
Amin inşallah canım çok teşekkür ederimKorkma canım benim hem sen içini ne kadar ferah tutarsan iyi düşünürsen senin için daha iyi o yüzden iyiye yor gerçekten güzel düşününce herşey daha güzel oluyor dua et gerisi Allaha emanet sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim sana ve bütün hamilelere
Uyku bendede oluyor bazen hemen uyuya kalıyorum çok teşekkür ederim içim rahatladı inşallah bütün anne adayları sağlıkla kucağına alır bebekleriniBenim de 8 haftalık herhangi bir mide bulantım vs hiç olmadı. Kese de kalp atısı da hepsini gördük kanamam vs de hiç olmadı. Tek etkisi bazen cok uykum geliyor o kadar. İlla herkes tüm belirtileri yaşamaz.
Ayy o zaman korkulacak bişey yok kayıp yaşamasam belki korkmazdim ama şimdi herşeyden korkar oldumHer gebelikte aynı şeyler yaşanmaz canım benim de ne kusma oldu ne bulantı oldu belirtiler kişiye özeldir
- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
Benim de bir kaybım var çok iyi anlıyorum seni maalesef bir süre hep böyle korkmakla geçiyor. Ben yapamadım ama eğer yapabilirsen korkunu yenmeye çalış çünkü ben pişmanım. Hareketini hissedene kadar hamileliği kendime zehir ettim. Hiç korkma benim de ilk başta olan adet sancısından başka belirtim olmadıAyy o zaman korkulacak bişey yok kayıp yaşamasam belki korkmazdim ama şimdi herşeyden korkar oldum
- 9 Temmuz 2022
- 2.502
- 1.259
- 63
hic belirti yasamayanlar var merak etme benim arkadasim hic belirti yasamadi ne mide bulantisi ne agri sadece hep diyodu uykum geliyo sadece oda diyil cok tanidigim var onlar disarida sagda solda gezerek gecirdiler ben 24 saat kustum ne guzel tadini cikar Allah sag salim kavusdursun bebeginle seniSelam kizlar şuanda 9+2 hamileyim ama hiç belirtim yok mide bulantısı istifra falan hiç olmadı daha önce 2 kayıp yaşadım kalpleri durdu 1 tanede kimyasal yaşadım belirti olmaması normal mi yoksa bir sorun mu var yine lütfen böyle olanlar yardımcı olur musunuz