• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte belirti olmaması normal mi

Sfye123

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2022
140
41
18
27
Selam kizlar şuanda 9+2 hamileyim ama hiç belirtim yok mide bulantısı istifra falan hiç olmadı daha önce 2 kayıp yaşadım kalpleri durdu 1 tanede kimyasal yaşadım belirti olmaması normal mi yoksa bir sorun mu var yine lütfen böyle olanlar yardımcı olur musunuz

Bende boş kese oldu ama mide bulantum falan hiç yoktu bel ağrım çok fazlaydı düşük yaptım🥹

Selam kizlar şuanda 9+2 hamileyim ama hiç belirtim yok mide bulantısı istifra falan hiç olmadı daha önce 2 kayıp yaşadım kalpleri durdu 1 tanede kimyasal yaşadım belirti olmaması normal mi yoksa bir sorun mu var yine lütfen böyle olanlar yardımcı olur musunuz
Merhaba 24. haftamdayım. Hiçbir belirtim olmadı. Kusma, bulantı vs gibi. Hatta herkese reglim gecikmese hamile olduğumu anlamam bile dedim haftalarca. İçinizi rahat tutun. Sağlıkla gelsin bebiş♥

Merhaba 24. haftamdayım. Hiçbir belirtim olmadı. Kusma, bulantı vs gibi. Hatta herkese reglim gecikmese hamile olduğumu anlamam bile dedim haftalarca. İçinizi rahat tutun. Sağlıkla gelsin bebiş♥
Çok teşekkür ederim 🙏🏼 gerçekten içim rahatladı amin inşallah sizde sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucagınıza ❣️♥️

Merhaba, öncelikle sağlıkla kucağınıza alsın inşallah. Benim merak ettiğim göğüs ağrınız oldu mu ? Olduysa da ne zaman oldu ?

Çok teşekkür ederim canım iyiki buraya sormuşum içim rahatladı daha önce kayıp yaşadığım için belki bu kadar korkuyorum belkide psikolojik 🙏🏼🥺
Korkma canım benim hem sen içini ne kadar ferah tutarsan iyi düşünürsen senin için daha iyi o yüzden iyiye yor gerçekten güzel düşününce herşey daha güzel oluyor dua et gerisi Allaha emanet sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim sana ve bütün hamilelere 🫶🤍🤲🏻🧿

Canım benim de 17 aylık kızım var doğurana kadar belirtim yoktu sadece göbeğim vardı hamileliğim çok güzel geçmişti olmaması daha iyi inşallah senin de öyle geçer

Her gebelikte aynı şeyler yaşanmaz canım benim de ne kusma oldu ne bulantı oldu belirtiler kişiye özeldir

Benim de 8 haftalık herhangi bir mide bulantım vs hiç olmadı. Kese de kalp atısı da hepsini gördük kanamam vs de hiç olmadı. Tek etkisi bazen cok uykum geliyor o kadar. İlla herkes tüm belirtileri yaşamaz.

Merhaba, öncelikle sağlıkla kucağınıza alsın inşallah. Benim merak ettiğim göğüs ağrınız oldu mu ? Olduysa da ne zaman oldu ?
Göğüs ağrım ilk haftalarda oldu şuanda ara ara sızlama oluyor dokunduğum zaman 4.haftada başladı 8. Haftada daha çok vardı şimdi ara ara göğüs ağrım oluyor bide beyaz akıntım oluyor başka belirtim yok amin inşallah çok teşekkür ederim 🙏🏼🥺

Korkma canım benim hem sen içini ne kadar ferah tutarsan iyi düşünürsen senin için daha iyi o yüzden iyiye yor gerçekten güzel düşününce herşey daha güzel oluyor dua et gerisi Allaha emanet sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim sana ve bütün hamilelere 🫶🤍🤲🏻🧿
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim 🙏🏼♥️

Benim de 8 haftalık herhangi bir mide bulantım vs hiç olmadı. Kese de kalp atısı da hepsini gördük kanamam vs de hiç olmadı. Tek etkisi bazen cok uykum geliyor o kadar. İlla herkes tüm belirtileri yaşamaz.
Uyku bendede oluyor bazen hemen uyuya kalıyorum çok teşekkür ederim içim rahatladı inşallah bütün anne adayları sağlıkla kucağına alır bebeklerini❣️🙏🏼

Ayy o zaman korkulacak bişey yok kayıp yaşamasam belki korkmazdim ama şimdi herşeyden korkar oldum 🥺
Benim de bir kaybım var çok iyi anlıyorum seni maalesef bir süre hep böyle korkmakla geçiyor. Ben yapamadım ama eğer yapabilirsen korkunu yenmeye çalış çünkü ben pişmanım. Hareketini hissedene kadar hamileliği kendime zehir ettim. Hiç korkma benim de ilk başta olan adet sancısından başka belirtim olmadı

hic belirti yasamayanlar var merak etme benim arkadasim hic belirti yasamadi ne mide bulantisi ne agri sadece hep diyodu uykum geliyo sadece oda diyil cok tanidigim var onlar disarida sagda solda gezerek gecirdiler ben 24 saat kustum 🤣ne guzel tadini cikar Allah sag salim kavusdursun bebeginle seni 😍

Back