Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bebeğin kilosu normal önemli olan sağlıklı olması çok kilolu bebeklerde doğum zor olurKızlar 29+2 de kontrole gittiğimde bebeğimin kilosu 1412 gr çıktı sizce bebeğimin kilosu normal mi kilo alması İçin ne yapmalıyım boyunu nasıl hesaplıyorsunuz FL değerini 6 mı 7 ile mi çarpıyorsununuz
29+3 1332 gr. 38 cm boyu...Doktor herşey normal dedi...Kızlar 29+2 de kontrole gittiğimde bebeğimin kilosu 1412 gr çıktı sizce bebeğimin kilosu normal mi kilo alması İçin ne yapmalıyım boyunu nasıl hesaplıyorsunuz FL değerini 6 mı 7 ile mi çarpıyorsununuz
Bebeğin kilosunun normal olup olmadığını doktorunuz söylemedi mi size?Kızlar 29+2 de kontrole gittiğimde bebeğimin kilosu 1412 gr çıktı sizce bebeğimin kilosu normal mi kilo alması İçin ne yapmalıyım boyunu nasıl hesaplıyorsunuz FL değerini 6 mı 7 ile mi çarpıyorsununuz
Doktorumuz bize 6 ile dedi araştırıyorum 7 yazıyor her yerde 6 ile çarpınca 34,24 çıkıyor bu da çok küçük yani kafamız karıştı açıkçası teşekkür ederim29+3 1332 gr. 38 cm boyu...Doktor herşey normal dedi...
FL 7 ile çarpılıyor buarada boy hesaplamasında...![]()
Teşekkür ederim Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsinGayet güzel gelişimi. Arkadaşım 29 haftalıkken bebeği 1500dü doktoru çocuk bir hafta önde gidiyor iri bı bebek olacak demiş. Bende 28 haftalığım en son 25+6da kontrole gittim 996 gramdı oğlum 28+6da kontrole gideceğim tahminim benimde 1300-1400 gibi olacağı ki bana da bir hafta on gün önden gidiyor demişti doktorum. Haftada 100 gram falan alyorlar çünkü bu durumda sizinki de gelişim olarak güzel gdyo maşallahboyuda fl×7 ile bulunuyor.
Normal diyor buradaki ölçümler net değil diyor bizimle net konuşmuyor kafamız karışıyor ister istemezDoktorunuz haftasıyla uyumlu veya değil diye yorum yapmalı. Söylemiyor mu böyle şeyleri. Çünkü her bebeğin gelişimi farklı olur
Normal diyor buradaki ölçümler net değil diyor bizimle net konuşmuyor kafamız karışıyor ister istemez
Evet zaten gerçek boy hiçbir zaman ölçülemiyor ortalama bir şeyler oluyor ultrason ağırlık da ölçemez tartı gibi haliyle önemli olan haftası ile uyumlu demesi doktorun. Banu çiftçinin telefona indirilen bir uygulaması var orda hafta hafta çok güzel anlatıyor bunları ben oradan takip ediyorum indirin mutlakaNormal diyor buradaki ölçümler net değil diyor bizimle net konuşmuyor kafamız karışıyor ister istemez
Merhaba ben 29 haftada gittim 1561 gramdi bebek. Doktor 2 hafta onden gidiyor dedi. Evde bir defa aç 3 defa tok kan şekerini olçmemi istedi. Şeker yuklemesinde de 2 saatlik sekerim biraz yuksektiKızlar 29+2 de kontrole gittiğimde bebeğimin kilosu 1412 gr çıktı sizce bebeğimin kilosu normal mi kilo alması İçin ne yapmalıyım boyunu nasıl hesaplıyorsunuz FL değerini 6 mı 7 ile mi çarpıyorsununuz
Yaa benim şekerim çok düşük çıkıyor birde referans aralığınında altında çıkıyor şeker yüklemesi yaptırdığımda da normal dediler bana ama çok sarsıyor beni düştüğü zamanMerhaba ben 29 haftada gittim 1561 gramdi bebek. Doktor 2 hafta onden gidiyor dedi. Evde bir defa aç 3 defa tok kan şekerini olçmemi istedi. Şeker yuklemesinde de 2 saatlik sekerim biraz yuksekti