- 26 Ağustos 2022
- 34
- 9
- 33
-
- Konu Sahibi Sultan2323
Kefir avakado ve muz bunlar cok hızlı aldırıyorBende yiyodum son günlerde çok yiyemiyorum acaba ondan mı azaldı kilosu tahin yiyodum onuda bıraktım olmazsa tekrar başlayayım
Ne yaptında böyle kilo aldı dediKefir avakado ve muz bunlar cok hızlı aldırıyor
Ve yiyebilirsin koyun yoğurdu ben yediğimde resmen doktorum fark etti ne yağında böyle kilo aldı dedi
Kaç kilo şuanda bebiş, stres yapmamaya çalışın o da iyi değil bebeklerimiz içinValla 2 haftadır psikolojim bozuldu kilo yüzünden erken doğum riskim var bir an önce biraz kilo alsın diye uğraşıyorım. Deneyeyim söylediklerinizi inşallah işe yarar
1800 senin kaç kilosu. Dün kan vermiştim ondada karaciğer enzimi yüksek çıkmış onada moralim bozuldu bende cmv virüsü varmış önceki gebeliği m'de bebeğimi kaybettim bu virüs yüzünden. Virüsü geçirince karaciğer anzimi artıyomuş haftaya virüs için kan verecemKaç kilo şuanda bebiş, stres yapmamaya çalışın o da iyi değil bebeklerimiz için
Ben de 31+1 hamileyim erken doğum riskim var benim de, ama biz ne yapsak herşey olacağına varıyor, elimizden geleni yapıp gerisini Allaha bırakalım