- 5 Haziran 2024
- 6
- 0
- 24
-
- Konu Sahibi zeliha bal
Hanımlar iyi
Günler ben 28haftalık gebeyim bugün genel cerraha gittim ve basur olduğumu öğrendim doktor bana daflon adında bir
İlaç ve proctolog adında bi fitil verdi hamilelerinde kullanabileceğini söyledi ama insan yine bi tereddüt ediyor benim gibi hamile olup da bu ilaçları kullanan oldu mu
Ben kullandım kesinlikle kullan faydasını göreceksin yoksa daha kötü olursunHanımlar iyi
Günler ben 28haftalık gebeyim bugün genel cerraha gittim ve basur olduğumu öğrendim doktor bana daflon adında bir
İlaç ve proctolog adında bi fitil verdi hamilelerinde kullanabileceğini söyledi ama insan yine bi tereddüt ediyor benim gibi hamile olup da bu ilaçları kullanan oldu mu
Sizde mi hamileyken kullanmıştınızBen kullandım kesinlikle kullan faydasını göreceksin yoksa daha kötü olursun
Evet hamileyken kullandım eğer kabızsaniz kadın doğum doktorunuzdan kabızlığa iyi gelen bı tane magnezyum ilacı var onuda isteyinSizde mi hamileyken kullanmıştınız
Peki çok teşekkür ederim bebeğime bi zararı olur mu acaba diye endişelenmiştimEvet hamileyken kullandım eğer kabızsaniz kadın doğum doktorunuzdan kabızlığa iyi gelen bı tane magnezyum ilacı var onuda isteyin
Yok olurmu öyle şey zararlı olsa doktor verirmi hiç. Ben kullandım problem yok ama dediğim gibi doktorun verdiyse kullan kafana göre almaPeki çok teşekkür ederim bebeğime bi zararı olur mu acaba diye endişelenmiştim
Genel cerraha gitmiştim o vermişti dediğim ilaçlarıYok olurmu öyle şey zararlı olsa doktor verirmi hiç. Ben kullandım problem yok ama dediğim gibi doktorun verdiyse kullan kafana göre alma
Doğurdum emziriyorum, proctolog ve duphalac şurup, anestol pomad krem kullanıyorum. Kadın doğuma, genel cerraha, sağlık ocağındaki doktora sordum hepsineHanımlar iyi
Gecmeyecek mı yaDoğurdum emziriyorum, proctolog ve duphalac şurup, anestol pomad krem kullanıyorum. Kadın doğuma, genel cerraha, sağlık ocağındaki doktora sordum hepsinesıkıntı yok dediler ..
Dip not: Bu çile doğurunca da devam ediyor haberin ola hala düzelmedi benim kabızlıkla başlayan hamilelikteki o serüven doğum sonrası yırtıkla taçlandı
Geçmiş olsun
Normal doğum yaptım 70 gün oldu. 30. Gün apar topar hastaneye gittim doktor şiddetli anal fissür olmuş ilaç deneyelim olmazsa ameliyat dedi. Hala geçmedi kremi bıraktığım azaltıp unurtuğum an sızlıyor. Çocuk azıcık daha ele avuca gelsin diye belki iyileşir diye oyalanıyorum. Hamilelik vücut değişimi ve hormonlar sebebi ile sindirim sistemi iptal,kabızlık ,doğumda ıkınma vs derken ... diyetisyenle çalışmama rağmen bağırsaklar da düzelmediGecmeyecek mı ya
Benımde basur var gebelıkte oldu
Ve Bu gunlerde aşırı şiş
Aslında ben saydıklarını yapıyorumNormal doğum yaptım 70 gün oldu. 30. Gün apar topar hastaneye gittim doktor şiddetli anal fissür olmuş ilaç deneyelim olmazsa ameliyat dedi. Hala geçmedi kremi bıraktığım azaltıp unurtuğum an sızlıyor. Çocuk azıcık daha ele avuca gelsin diye belki iyileşir diye oyalanıyorum. Hamilelik vücut değişimi ve hormonlar sebebi ile sindirim sistemi iptal,kabızlık ,doğumda ıkınma vs derken ... diyetisyenle çalışmama rağmen bağırsaklar da düzelmediemzirirken hormonlar salgılanmaya devam ettiği için.
Akışına bıraktım artık... ama tabi faydası oldu bana
Bol yeşillik ye, protein, probiyotik, kayısı erik günde 3 4 litre su ..
Gozunuzaydın bu arada.Normal doğum yaptım 70 gün oldu. 30. Gün apar topar hastaneye gittim doktor şiddetli anal fissür olmuş ilaç deneyelim olmazsa ameliyat dedi. Hala geçmedi kremi bıraktığım azaltıp unurtuğum an sızlıyor. Çocuk azıcık daha ele avuca gelsin diye belki iyileşir diye oyalanıyorum. Hamilelik vücut değişimi ve hormonlar sebebi ile sindirim sistemi iptal,kabızlık ,doğumda ıkınma vs derken ... diyetisyenle çalışmama rağmen bağırsaklar da düzelmediemzirirken hormonlar salgılanmaya devam ettiği için.
Akışına bıraktım artık... ama tabi faydası oldu bana
Bol yeşillik ye, protein, probiyotik, kayısı erik günde 3 4 litre su ..
Aslında ben saydıklarını yapıyorum
Ustelık kabız hıc olmam da aksine ishal yasayan bı insanım bende
Anlayamıyorum nedenn nedenn nedenn.
Bu hafta dahada büyümüş deli mi ne sana kim naptı sanki dıye bı soylenıyorum da hemoroidime
Ameliyat olursa o yara nemli bolgede zor ıyılesmez mi ya
nasıl kaka yapcaz ki kaç ay
Teşekkür ederimGozunuzaydın bu arada.
Saglıkla büyütün
Hanımlar iyi