• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte basur ve vajina da kaşıntı

Bernaaa06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2017
307
52
18
32
kızlar merhaba ya ben 5 haftalık bugün bitirdim gebelikte ben gebe kalmadan önce de beyaz akıntım kaşıntım basurum vardı özellikle basur beni öldürüyor kaşıntıdan duramıyorum birde Allah’a şükür pek fazla ağrım yok sadece şişkinliğim var oda kasık agrısı yapıyor ama bu basur ve öndeki kaşıntı beni öldürecek ilaçta süremiyorum tuvalete günde bir kez çıkabiliyorum

duşta ılık su tut 1 haftaya kalmaz düzelir. geçen haftalarda benimde hemoroit sorunum vardı meme yapmıştı,yanma ve kaşıntı vardı. asla dokunmadım oraya. her wc sonrası ılık su tuttum hatta suya oturabiliyorsan ne ala çok iyi geldi ve düzeldi şuan öyle bir sorunum yok.

Vajinada ki kaşıntı ve akıntı için doktora git mutlaka canım. Mantar olabilir. Artarsa çok zor olur. Fitil filan verirler zaten. Rahatlarsın.
Basur hakkında çok bilgim yok maalesef.
Arkadaş da yukarıda yazmış zaten. Sabun ya da duş jeli sürmeden; bol ılık su ile yıka.

Dün sol kaşıkta ağrım vardı . Ayağım bile uyuşuyordu vajınanın sol dudağında da şişme vardı korktum ama kasık ağrısı geçti çok şükür

Back