Hamilelikte Başağrısı ve cinsiyet

Yarenim8484

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2019
14
8
40
Merhaba...Ben aranıza yeni katıldım.12 haftalık hamileyim ve sürekli baş ağrısı yaşıyorum.Okuduğum bazı kaynaklarda hamilelikte yaşanan baş ağrısının erkek bebek belirtisi olduğu yazıyor.Siz bu teze katılıyor musunuz?Aksi olan var mı?

Merhaba...Ben aranıza yeni katıldım.12 haftalık hamileyim ve sürekli baş ağrısı yaşıyorum.Okuduğum bazı kaynaklarda hamilelikte yaşanan baş ağrısının erkek bebek belirtisi olduğu yazıyor.Siz bu teze katılıyor musunuz?Aksi olan var mı?
Bilemem ama ben de cok bas agrisi cektim hatta hamileligimi ogrenmeden once baslamisti bu agrilarim. Bebegim erkek olacak evet.

Hem kızı hem oğlu olan arkadaşlarım da erkeğe hamileliğinde çok baş ağrısı çektiğini söyledi..Dediğim gibi kaynaklarda da okuyunca aksini yaşayanlar var mı diye merak ettim😊

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişlerinizi🤗Ben daha öğrenmedim cinsiyetini ama gerçekten çok başım ağrıyor.Başı ağrıyan ve kız olan pek duymadığım için herhalde erkek diyorum😊

Sanırım baş ağrısı en önemli erkek çocuk belirtilerinden...Ağrısı olup da,kız bekleyen ya da kızı olan kimse yazmamış🧐

Başım hiç ağrımadı ama oğlumuz olcak :KK70:
Sağlıcakla kavuşun...Benim bu ikinci hamileliğim.Bir oğlum var ve sizin gibi hiç başım ağrımadı.Şimdi ise çok başım ağrıyor😔.Niye ağrıyor diye araştırırken,yerli yabancı bir çok kaynakta erkek çocuk belirtisi diye bahsettiğini gördüm.Cinsiyet belli değil henüz ama bekleyip göreceğiz 😊

Sağlıcakla kavuşun...Benim bu ikinci hamileliğim.Bir oğlum var ve sizin gibi hiç başım ağrımadı.Şimdi ise çok başım ağrıyor😔.Niye ağrıyor diye araştırırken,yerli yabancı bir çok kaynakta erkek çocuk belirtisi diye bahsettiğini gördüm.Cinsiyet belli değil henüz ama bekleyip göreceğiz 😊
belkide kızdır bu sefer :KK70:
gönlünüzdeki olur inşallah :)

Oğluma hamileyken bende çok baş ağrısı çektim . Şuan yine hamileym çok şükr baş ağrım yok ama cinsiyet de belirsiz :)

4. aya varıncaya kadar genellikle kusmayla sonuçlan baş ağrılarım hep oldu ki hala daha arveles aşeriyorum der kendi kendime üzülürüm başım ağrıdığında malum parol bir işe yaramıyor..:KK43: veee bebişimin cinsiyet de kız :) ben uymuyorum o teorilere

Daha ilk aydayiz ama ilginç şekilde karın kasık ağrım dışında başım da ağrıyor..
Cinsiyetı ogrendigimde inşallah bende yazarım..

Daha ilk aydayiz ama ilginç şekilde karın kasık ağrım dışında başım da ağrıyor..
Cinsiyetı ogrendigimde inşallah bende yazarım..
Benimde aşırı bi baş ağrım var norml haytımda hiç ağrı bilmezdim..cinsiyet belli değil olunca yazarım..
Allah sağ salim kavustursun gonlununuzden geçeni nasip etsin

X