Hamilelikte baş ağrısı için nane yagi?

ncb

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
791
90
318
36
Hamilelikte baş ağrısı için nane yagi yada herhangi birsey kullanan varmi?migrenim var ve basim cok kotu ağrıyor minoset ictim ama işe yaramadi.vics surcem yasak ne yapsam bilemedim

Ben ilk dogumumda yaşamıştım başağrısı ve doktor japon yağı önermisti mentollü olduğu icin iyi geliyordu parmak uçlarına az bir miktar sür ve şakaklarina masaj yap soğukluk hissi verdiği için rahatlatiyordu... Birde hamileligin hangi dönemindesiniz bilmiyorum ama başında hamilelerin kullanabildigi ağrı kesicide var diye biliyorum... karanlıkta uyumayi deneyin birde sessiz ortamda...

Geçmiş olsun...

Daha 13 haftalık ama onerilen agri kesici minoset yada parol ikiside cok hafif geliyor bana zaten çok sık ağrıyor bu sefer ağrı kesici yüzünden korkuyorum hernekadar dr izin versede.japon yağı nı deneyeyim teşekkür ederim.

Başagrinin kesin migrenden olduğuna eminseniz dediklerim yardimci olabilir ama şiddetli başağrısı tansiyondan yada şekerden kaynaklaniyorda olabilir. Allah korusun tansiyonunuzu ve sekerinizi düzenli takip edin...Özellikle ağrının siddetlendigi anda ölçün bi bakın acaba ondan mı...
Umarım değildir bu sadece olasılık için tedbir...

Teşekkür ederim evet tansiyonumu ölçüm bi problem yok zaten agri da migren olduğunu kanıtlıyor boynumda duzlesme var en ufak rüzgara maruz kalmak nemli saçla kalmak boynumu oda başımı tetikliyor.bu arada japon yağını sizin dr unuz önermisti değilmi?açıkçası tedirgin oluyorum ama bi çözüm de bulmak zorundayım

Evet işaret parmağınizin uclariyla şakaklariniza masaj yapar gibi uygulayin...
Korkmaniza gerek yok ben kullandım icmiyorunuz sadece deri üstüne masaj bişey olmaz...
Geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…