C ceyliii Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2023 97 68 8 28 9 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ceyliii #1 Merhaba güzel anneler ben 11+5 günlük hamileyim ve 4 gündür aynı saate tutan bir baş ağrım var bu normal mi yada cinsiyet ile alakası var mı benim gibi olup bebeeğinin cinsiyetini yazabiliir mi teşekkür ederim
Merhaba güzel anneler ben 11+5 günlük hamileyim ve 4 gündür aynı saate tutan bir baş ağrım var bu normal mi yada cinsiyet ile alakası var mı benim gibi olup bebeeğinin cinsiyetini yazabiliir mi teşekkür ederim
Kontes001 Mutlu olmayı bileceksin her daim... Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2014 10.909 17.521 498 9 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ceyliii #2 Cinsiyetle alakalı olduğunu sanmıyorum kan basıncından ağrı oluyor diye biliyorum. Benim de çok şiddetli olurdu soğuk iyi geliyordu
Cinsiyetle alakalı olduğunu sanmıyorum kan basıncından ağrı oluyor diye biliyorum. Benim de çok şiddetli olurdu soğuk iyi geliyordu
muktesebat Nirvana Kayıtlı Üye 17 Şubat 2015 8.426 22.846 548 9 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ceyliii #3 baş ağrısıyla ilgisi yok kan değerlerinize baktırın
C ceyliii Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2023 97 68 8 28 9 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ceyliii #4 Kontes001 .!.: Cinsiyetle alakalı olduğunu sanmıyorum kan basıncından ağrı oluyor diye biliyorum. Benim de çok şiddetli olurdu soğuk iyi geliyordu Genişletmek için tıkla... Cevabın için teşekkürler valla başım çatlıyor ya denicem soguk uygulamayı
Kontes001 .!.: Cinsiyetle alakalı olduğunu sanmıyorum kan basıncından ağrı oluyor diye biliyorum. Benim de çok şiddetli olurdu soğuk iyi geliyordu Genişletmek için tıkla... Cevabın için teşekkürler valla başım çatlıyor ya denicem soguk uygulamayı
C ceyliii Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2023 97 68 8 28 9 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ceyliii #5 Processes .!.: baş ağrısıyla ilgisi yok kan değerlerinize baktırın Genişletmek için tıkla... Kan değerlerim iyi 15 gün önce baktırdım ama 4 gündür keskin agrı çekiyorum
Processes .!.: baş ağrısıyla ilgisi yok kan değerlerinize baktırın Genişletmek için tıkla... Kan değerlerim iyi 15 gün önce baktırdım ama 4 gündür keskin agrı çekiyorum
Kontes001 Mutlu olmayı bileceksin her daim... Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2014 10.909 17.521 498 9 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ceyliii #6 ceyliii .!.: Cevabın için teşekkürler valla başım çatlıyor ya denicem soguk uygulamayı Genişletmek için tıkla... Dondurma yemekte iyi geliyordu niye bilmiyorum da
ceyliii .!.: Cevabın için teşekkürler valla başım çatlıyor ya denicem soguk uygulamayı Genişletmek için tıkla... Dondurma yemekte iyi geliyordu niye bilmiyorum da
C ceyliii Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2023 97 68 8 28 9 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ceyliii #7 Kontes001 .!.: Dondurma yemekte iyi geliyordu niye bilmiyorum da Genişletmek için tıkla... Ay kız havalar çok soguk dondurmayla şifayı kaparım şuan
Kontes001 .!.: Dondurma yemekte iyi geliyordu niye bilmiyorum da Genişletmek için tıkla... Ay kız havalar çok soguk dondurmayla şifayı kaparım şuan
itsmylife_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2015 2.277 5.566 158 9 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ceyliii #8 Hamilelikte baş ağrısı normal karşılanıyor maalesef benim de ağrılarım arttı
Kontes001 Mutlu olmayı bileceksin her daim... Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2014 10.909 17.521 498 9 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ceyliii #9 Gebelikte Baş Ağrısına İyi Gelen ŞeylerGebelikte baş ağrısına iyi gelen ve kullanımı kolay olanları listeledik. Bunları kullanabilir, ağrınızı dindirebilirsiniz. Bol su içme Dinlenme Buz torbası Isıtma yastığı Masaj Egzersiz ve esneme Nane, biberiye ve papatya gibi uçucu yağlar.
Gebelikte Baş Ağrısına İyi Gelen ŞeylerGebelikte baş ağrısına iyi gelen ve kullanımı kolay olanları listeledik. Bunları kullanabilir, ağrınızı dindirebilirsiniz. Bol su içme Dinlenme Buz torbası Isıtma yastığı Masaj Egzersiz ve esneme Nane, biberiye ve papatya gibi uçucu yağlar.
C ceyliii Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2023 97 68 8 28 9 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ceyliii #10 itsmylife_ .!.: Hamilelikte baş ağrısı normal karşılanıyor maalesef benim de ağrılarım arttı Genişletmek için tıkla... Önceki hamileliğimde hiç yaşamadım bunda tuhafıma gidiyor vee çok ağrıyor
itsmylife_ .!.: Hamilelikte baş ağrısı normal karşılanıyor maalesef benim de ağrılarım arttı Genişletmek için tıkla... Önceki hamileliğimde hiç yaşamadım bunda tuhafıma gidiyor vee çok ağrıyor
C ceyliii Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2023 97 68 8 28 9 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ceyliii #11 Kontes001 .!.: Gebelikte Baş Ağrısına İyi Gelen ŞeylerGebelikte baş ağrısına iyi gelen ve kullanımı kolay olanları listeledik. Bunları kullanabilir, ağrınızı dindirebilirsiniz. Bol su içme Dinlenme Buz torbası Isıtma yastığı Masaj Egzersiz ve esneme Nane, biberiye ve papatya gibi uçucu yağlar. Genişletmek için tıkla... Denicem inşallah işe yarar teşekkür ederim
Kontes001 .!.: Gebelikte Baş Ağrısına İyi Gelen ŞeylerGebelikte baş ağrısına iyi gelen ve kullanımı kolay olanları listeledik. Bunları kullanabilir, ağrınızı dindirebilirsiniz. Bol su içme Dinlenme Buz torbası Isıtma yastığı Masaj Egzersiz ve esneme Nane, biberiye ve papatya gibi uçucu yağlar. Genişletmek için tıkla... Denicem inşallah işe yarar teşekkür ederim
muktesebat Nirvana Kayıtlı Üye 17 Şubat 2015 8.426 22.846 548 9 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ceyliii #12 ceyliii .!.: Kan değerlerim iyi 15 gün önce baktırdım ama 4 gündür keskin agrı çekiyorum Genişletmek için tıkla... Vücut susuz kalıyor olabilir, hamileyken ya da emzirirken parol alabilirsiniz.
ceyliii .!.: Kan değerlerim iyi 15 gün önce baktırdım ama 4 gündür keskin agrı çekiyorum Genişletmek için tıkla... Vücut susuz kalıyor olabilir, hamileyken ya da emzirirken parol alabilirsiniz.
C ceyliii Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2023 97 68 8 28 9 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ceyliii #13 Processes .!.: Vücut susuz kalıyor olabilir, hamileyken ya da emzirirken parol alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim olabilir nasip olursa pazartesi doktora gidicem sorarım
Processes .!.: Vücut susuz kalıyor olabilir, hamileyken ya da emzirirken parol alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim olabilir nasip olursa pazartesi doktora gidicem sorarım