Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevabın için teşekkürler valla başım çatlıyor ya denicem soguk uygulamayıCinsiyetle alakalı olduğunu sanmıyorum kan basıncından ağrı oluyor diye biliyorum. Benim de çok şiddetli olurdu soğuk iyi geliyordu
Kan değerlerim iyi 15 gün önce baktırdım ama 4 gündür keskin agrı çekiyorumbaş ağrısıyla ilgisi yok kan değerlerinize baktırın
Dondurma yemekte iyi geliyordu niye bilmiyorum daCevabın için teşekkürler valla başım çatlıyor ya denicem soguk uygulamayı
Ay kız havalar çok soguk dondurmayla şifayı kaparım şuanDondurma yemekte iyi geliyordu niye bilmiyorum da![]()
Önceki hamileliğimde hiç yaşamadım bunda tuhafıma gidiyor vee çok ağrıyorHamilelikte baş ağrısı normal karşılanıyor maalesef benim de ağrılarım arttı
Denicem inşallah işe yarar teşekkür ederimGebelikte Baş Ağrısına İyi Gelen Şeyler
Gebelikte baş ağrısına iyi gelen ve kullanımı kolay olanları listeledik. Bunları kullanabilir, ağrınızı dindirebilirsiniz.
- Bol su içme
- Dinlenme
- Buz torbası
- Isıtma yastığı
- Masaj
- Egzersiz ve esneme
- Nane, biberiye ve papatya gibi uçucu yağlar.
Vücut susuz kalıyor olabilir, hamileyken ya da emzirirken parol alabilirsiniz.Kan değerlerim iyi 15 gün önce baktırdım ama 4 gündür keskin agrı çekiyorum
Teşekkür ederim olabilir nasip olursa pazartesi doktora gidicem sorarımVücut susuz kalıyor olabilir, hamileyken ya da emzirirken parol alabilirsiniz.