hamilelikte ayak ağrısı

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
1.002
87
643
İstanbul
slm. hamileliğin 7.ayından sonra bel, kalça ve ayak ağrılarım oluyor. özellikle ayakta çok durduğum zaman. ayak bileklerim özellikle ağrıyor. normal doğum istiyorum ama bir yandanda endişe ediyorum. bu tür şikayetleri olup normal doğum yapan varmı aranızda?

35 haftalığım yürüdüğüm zaman benimde ayak bileklerim çok ağrıyor..bazen topuğumada vuruyor ağrı.hele belim..inanılmaz ağrıyor hemde.ama normal doğumla bunun alakası olduğunu sanmıyorum.

benim de kalçam çok ağrıyor. oturamıyorum oturduğum yerden kalkamıyorum:) ama bunlar normal şeyler doğumla bi alakası yok sanırım

normal doğuranların çoğunluğu çok rahat hareket edenler ama ???

35 haftalığım yürüdüğüm zaman benimde ayak bileklerim çok ağrıyor..bazen topuğumada vuruyor ağrı.hele belim..inanılmaz ağrıyor hemde.ama normal doğumla bunun alakası olduğunu sanmıyorum.

bu sitede okudum, bel ağrısının ayağa vurması bel fıtığı şüphesini doğurabilirmiş. sırf bu yüzden sezeryan olanlarda varmış. oyüzden endişeleniyorum. doktorumda normal olduğunu söyleyip beni rahatlatmadı.

benimde hamileliğimde ayaklarım bileklerim çok ağrıyordu çok kilo almıştım ayaklarım balon gibi şişmişti 41 numara terlikle gezdim hepkaydirigubbakcemile3fazla ayakta kalma dinlenirkende ayklarını yüksek tut yastık koy ayaklarına normal doğumla sezaryanla alakası yok ben kendim istedim sezaryan yoksa normaldi herşey

rahat hareket edenler derken
ben bel ve sırt ağrıları yüzünden oturup kalkmakta zorlanmaktan söz ediyorum
benim oturduğum yerden kalkmam beş dakka yataktan kalkmam 10 dakka vb...
ayakalrımda zamanından önce şişmeye başladı ama bunun doğum şekliyle ilgili olduğuna dair şimdiye kadar hiç bişey duymadım

Bende 27. haftamı bitirdim ama 1 aydır falan ayakta çok kaldığım zamanlarda topuklarım ağrıyo,sanırım bu ağırlık merkezimizin değişmesinden kaynaklanıyor.

ağırlaştığın için ayakların bedenini taşımakta zorlanıyor
ayakta olduğumuzda bedenizimi en son noktada ağırlık merkezi olan
ayaklarımız taşır o yüzden bu ağrılar hiç endişelenme.. çok fazla ayakta kalmamaya çalış
ama aşırı hareketsizde kalma kısa yürüyüş yapabilirsin

benim şimdiden sırtım ve kaburgalarım ağrıyo.ileriyi düşünemiyorum nasıl olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…